Blogit
Teini talossa

Ihmissuhdevinkkejä

Nyt kolme vinkkiä sinkkumiehille: kuorot, kuorot, kuorot.

Ei, tällä en tahdo sanoa, että kuorot olisivat täynnä naisia, jotka etsisivät sinkkumiehiä, mutta sitä kyllä, että kuorot ovat täynnä naisia ja niillä (siis kuoroilla, ei välttis naisilla) on kova pula laulavista miehistä. Lisäksi lauluharrastus tuskin on sieltä mänteimmästä päästä maisten arvoasteikolla.

Olen nimittäin nyt muutaman kuukauden aikana tehnyt useammankin jutun erilaisista kuoroista ja sama juttu tulee aina ilmi: miehiä kaivattaisiin lisää (paitsi naiskuoroihin). Mikä olisikaan siis luontevampi keino tavata uusia ihmisiä mukavassa ympäristössä?

Lisäksi laulaminen on aika hauskaa. Eilen olin kuuntelemassa kun turkulainen Verbum Sonans –kuoro harjoitteli. Oli ihan pakko siellä takarivissä hyräillä ja miettiä, että olisi aika mukavaa olla mukana.

Vaan kun se ei käy. Tennisammattilaisuus kärsisi.
 

Kommentit (3)

  1. Muori

    Kieltämättä kuoroharrastus on upea juttu ja mahtavaa kuuneltavaa. Itse tykkään eniten selkeistä mieskuoroista. Siis ihan äänen ja soinnin vuoksi tietenkin – en silmänruuan… Pois se minusta… Mutta lieneepä maan päällä muitakin kaltaisiani ihmisiä joille kuoroilu – tai ylipäätään laulaminen – ei noin muuten henkilökohtaisesti sovi, koska siinä kärsisi vain kuoron taso ja kuulijaparkojen korvat.

  2. Roope Lipasti

    Ei kun sitten pitää kääntää heikkous vahvuudeksi ja tehdä kuten mieskuoro Huutajat! Maailmanmaineeseenhan siinä nousee.

  3. Helena

    Asia on justiinsa, kuten Roope kirjoitti. Meidänkin pikku kuoroon toivottaisiin miehiä lisää. Nyt on kolme miestä ja 20 naista, eli ei ihan balanssissa. Pitäiskö alkaa puhua mieskiintiöiden puolesta? 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *