Blogit
Teini talossa

Hra Nooa

Raporttini täältä tulvatuhoalueelta: Vettä tuli enemmän kuin Nooan aikaan ja se teki parhaansa puskeakseen tiensä katon läpi. Siinä se ei kuitenkaan onnistunut, mutta kellariin löysi tiensä. On se sentään kiva, että nyt on pihalla lampi ja alakerrassa uima-allas!
Paitsi vaimon mielestä ei ole. Hän on koettanut koko päivän tuhota uima-allashanketta rätin kanssa. Ja nyt pitäisi kuulemma saattaa elämä sellaiseen malliin, että vesi pysyy ulkona kaikissa olosuhteissa, myös vedenpaisumuksen aikaan.
Henkilökohtaisesti olen jo ryhtynyt keräämään eläimiä, yksi kutakin sukupuolta. Olen kerännyt jo madon, koppakuoriaisen ja sisiliskon.

PS. Viime yönä iski salama johonkin kohtaa pihaamme niin lujaa, että koko talo tärisi ja tuntui kuin sänky olisi noussut hetkeksi ilmaan. On se vaan hurjaa tää meno täällä varsinaisessa Suomessa.
 

Kommentit (3)

 1. Muori

  No jo on varsinaista… Mutta nou hätä, meillä täällä Savossa ei eilen satanut (ainakaan meidän kotipihan kohdalla), joten seilatkaa arkillanne tänne ja hakekaa tulvapaikkaa. Sisiliskoja ja muita koppismönkiäisiä meillä täällä on kyllä riittävästi jo omastakin takaa, joten ne voitte jättää pois kyydistä. Ellei murteen säilyttämisen kannalta ole aivan välttämätöntä muutamaa lietolaista-koppiskieltä huastavoo önkerömöykkysyksilöä matkaan ottaa…

 2. Roope Lipasti

  Kiitos tarjouksesta! Mutta nyt se vesi jo hävisi jonnekin ja arkki on taas ihan kuivalla maalla! (Kellari on vielä kostea)

  PS. Nää on tosi hankalia nää koneen vaatimat ”kirjoita alla oleva teksti”: jotkut luvut ja kirjaimet menevät sekaisin aina.

 3. Muori

  Jess! Menee siis muillakin kuin minulla! Eli tämä ilmiö ei sittenkään ole vakavampi hahmotushäiriö tai muuten vaan huvikseen alkavaa horiskoitumista.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *