Blogit
Teini talossa

Etelään!

Kuudesluokkalainen oli vaihtanut vaimon tietokoneen taustakuvaksi maiseman Teneriffalta ja raapustanut siihen Paintissa tekstin ””Waiting for summer 2013”
Hmm… mitähän hän yrittää sanoa?
Ei silti, olisi joskus kiva käydä etelässä, en ole koskaan itsekään ollut. Toisaalta ajatus rannalla löhöämisestä on melko vastenmielinen ja sitten taas kaikenlainen suurempi aktiviteetti (=kiivetäänks tonne vuorelle) luultavasti ei saisi vastakaikua jälkikasvulta. Kolmaalta tiedän, etteivät hekään siellä rantsulla yli puolta tuntia jaksaisi olla.
Ja, siitä ei pääse mihinkään, kuuden ihmisen viikon etelänloma on ihan pirun kallis. Parempi ehkä satsata kahden ihmisen viikonloppulomaan. Sillä eikös se niin mene, että kun vanhemmat ovat tyytyväisiä, lapsillakin on kivempaa? Voivat sitten itse aikanaan suhata etelään ihan itsekseen, jos vielä aikuisena hotsittaa. (tai vielä parempaa: voivat herätä jossain vaiheessa huomaamaan, kuinka heidän lapsensa on laittanut heidän tietokoneensa taustakuvaksi maiseman Teneriffalta ja tekstin ”Kesä 2026”.)
Siinäpähän sitten pähkäilevät näiden täsmälleen samojen kysymysten kanssa. Ehkä voin jättää jopa tämän tekstin perinnöksi, niin voivat julkaista sen omalla sen aikaisella Facebookin sivullaan niin säästyvät kirjoittamisen vaivalta!

 

Kommentit (6)

  1. Roope Lipasti

    Kiinni veti!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *