Blogit
Teini talossa

Erilaisia aikakäsityksiä

No nyt on tieteellisesti todistettu, että tunnissa on balttiarallaa 180 minuuttia. On meinaan kutakuinkin viikko kulunut siitä, kun netti meni poks, minkä jälkeen Elisa ilmoitti, että he korjaavat sen 48 tunnin kuluessa. Ja korjasivatko? No eivät tietenkään korjanneet. Kun sitten soittelin perään, lupasivat, että torstaina, tai viimeistään perjantaina korjaavat. Ja korjasivatko? No eivät tietenkään korjanneet.

Ei auttanut kuin käydä ostamassa nettitikku, jolla miten kuten pystyy nettiä selaamaan, mutta tuskallisen hitaasti.

Ai niin, Elisa on kohtuullisen johdonmukainen aikakäsityksessään myös sikäli, että heidän minuutissaan on 420 sekuntia. Meinaan, että kun soitin sinne he ilmoittivat, että jonotusaika on kaksi minuuttia ja se oli vartin.

En minä sillä, että olisin yhtään kypsä, en suinkaan. Tosin jos minusta joskus tulee Suomen presidentti, hoidan niin, että Elisa pilkotaan.

Julkisesti, mestauslavalla.

*

Mutta marmatus sikseen: edessä on pieni loma, kun kaikki muutkin ovat lomalla, eivätkä siis vaivaa päätään minun työllistämiselläni. Ajattelin ainakin valaa lattioita, laittaa tuulensuojalevyjä ja jahka tämä helle vielä vähän yltyy, ryhdyn villoittamaan.

Ah, se on elämää, en muuta sano!
 

Kommentit (1)

  1. Seppo

    Onnee sulle…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *