Blogit
Teini talossa

Aulangolla

Onpas tämä elämä nyt yhtä matkustamista. Olimme nimittäin Hämeenlinnan Aulangolla yhden yän – oli koko suku itse asiassa. Aika hässäkkää oli, kun alle kaksivuotiaita oli peräti viisi. Kaikkiaan lapsia oli varmaan parikymmentä. 

Ja sama huomio kuin niin monesti: vauvat ovat ihania, oi, kyllä ovat, kunhan vain eivät ole omia. Ovat ne meinaan melkoisia hyppyyttäjiä.

Aulanko on sinänsä hieno paikka – lapsille on kylpylä, sen lisäksi siinä on golf, keilaus, sulkis, tennis & kuntosali ihan vieressä. Ja tietenkin mitä hienoimpia kävely- ja lenkkeilymaastoja. Puhumattakaan kaljanjuontimaastoista – sitä tuntee olevansa ihan kuin Agatha Christiestä repäisty, kun istuksii siinä ravintolan funkisterassilla, siemailee aperitiivia ja katselee järvelle.

Vain murha puuttui, mistä kiitos. Sitä lajia sai sitten lauantaina ihan tarpeeksi, kun päivän uutispimennon jälkeen näki lehdet. Mikähän meitä ihmisiä oikein vaivaa?

 

 

Kommentit (4)

 1. Muori

  Ehkäpä maailman kartalta pitäisi poistaa yksi sana: ääri… Eihän oikeistossa mitään vikaa ole, eikä vasemmistossakaan tai islamissa tai kristinuskossa – tai missään muussakaan aatesuunnassa, mutta auta armias että tulee pahaa jälkeä kun eteen liitetään vaarallinen ääri…

 2. Roope Lipasti

  On vaikea ymmärtää, kuinka jotkut ihmiset eivät vain näe sitä, että asiat eivät ole mustavalkoisia, eikä ole niin, että minä olen täydellisen oikeassa ja muut täydellisen väärässä. Mistä sellainen ehdottomuus kumpuaa? Jos kerran tai kaksi katsoisi maailmassa ympärilleen, näkisi, että maailma nimenomaan ei ole ääri, vaan harmaata, harmaata, harmaata aluetta, jossa matematiikkaa lukuunottamatta mikään ei ole täsmälleen noin tai täsmälleen noin.
  Paitsi se, ettei 70 ihmistä saa tappaa.

 3. Muori

  Niinpä… Ja kun nyt ajattelee tuotakin Norjan kaveria, niin sitkeyttä ja älyähän hänelläkin on pitänyt olla kuin pienen pitäjän asukasluvussa yhteenynnättynä. Mutta voi miksi sen älyn piti suuntautua juuri ihmiskuntaa vastaan eikä ihmiskunnan hyödyksi… Vaikea käsittää.

 4. Mari

  Aulangollahan oli myös se nudistitapaaminen tässä taannoin, eli olikos sinne lähdetty oikein koko suvun voimin? 🙂
  Näin hämeenlinnalaisena asiasta saa vitsailla! Yhtenä viikonloppuna koko Aulanko täyttyy asian harrastajista, ja paikallislehti sitten kirjoittaa asiasta viikkoa ennen ja viikon jälkeen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *