Blogit
Teini talossa

Aah, kesä!

Kesä tuli, ihanaa. Huomasin edellispäivänä, kun ekan kerran olin kotona ja oli aikaa, että piha kutsui luokseen. Koko kevät ja alkukesä onkin mennyt sisällä värjötellessä, kun ei ole edes huvittanut mennä ulos. Ja kuinka hauskaa sellainen puuhastelu onkaan! Vähän siimaleikkurilla tuolta ja harvalla tuolta ja ehkä kohta jo uskaltaa ryhtyä suurempiinkin töihin, kun pääsee vähän fiilikseen.

Hauskinta oli kuitenkin tämä: tehdä oikein kunnon hikitreeni säkillä ja yhdistää siihen punnerrukset ja vatsat ja leuanvedot, ja sitten kun puolen tunnin jälkeen ei enää näe eikä kuule mitään ja on niin kuumissaan ja hengästynyt, että heikkoa tekee, juoksee suoraan pihalle, edelleen laiturille ja hyppää viileään veteen.

Siitä ei kuulkaas kesä enää paljon parane!
 

Kommentit (3)

 1. Marikki

  Tuo oma lampi on kyllä ihana ajatus, vilvoittava vesi…
  Mutta heti, kun tuli kesä, on liian kuuma. Ei pysty mitään tekemään, varjossa tai sisällä nyhjäämistä. EI puhettakaan hikitreenistä, kun hiki on jo pelkästä olemisesta.
  Aurinkolomista haaveileva nuori neiti tuumasi, että onneksi saan nyt olla töissä ruokakaupassa, siellä on niin ihanan viileää.

 2. Tinde

  Ei lämmin luita riko jne.. Harmi vaan kun joutuu paistumaan toimistossa (sisällä lämpöä +26) vielä tämän viikon. Nostan hattua treeni-innollesi ja kadehdin lampea. Hmm – onhan meilläkin kyllä noita sadevesitynnyreitä.

 3. Roope

  Mullakaan ei varsinaisesti oo kesälomaa, mutta onneksi voi töitä itte järjestellä niin että nyt kun on tällaiset kelit, voi halutessaan ottaa vähän löysemmin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *