Blogit
Pihkala

YLÄILMOISTA | BIRDVIEW

Tässä vaihteeksi kuvia vähän erilaisesta kulmasta, yläilmoista käsin.
Meillä kellarikämpässä on edelleen turkasen pimeää ja ripustin huoneen
toiseen päätyyn sängyn ylle tuollaisen pienen valaisimen vähän lisävaloa
tuomaan. Valaisinta kuvatessa pitikin kivuta vähän korkeammalle, jotta
sekin mahtuisi mukavasti kuvaan. Yleensä otan sisustuskuvat melko matalalta, joten vaihteeksi oli hauska kokeilla vähän eri perspektiiviä, ihan toimiva tämäkin. Vaihtelu virkistää!
Valaisin sopikin minusta aika kivasti paikalleen, se on sopivan kevyt ja simppeli romanttisen tapetin ja vanhan lipaston parina. Ja mikä tärkeintä, se antaa vähän lisävaloa tuohon kolkkaan asuntoa. Enää ei siis tarvitse olla pelkän Mehiläispesän ja irtovalaisimien varassa…
Valosta puheenollen, olettekos huomanneet jo muutoksen siinä. Päivä on jo pidempi, ja valo kuulasta ja heleää. Aivan mahtavaa, kohti kevättä mennään ja lujaa! Ihania ovat myös nuo vastikään kotiin hankkimani kukkaset, enteilevät hempeissä väreissään ihan selvästi kevättä nekin. Kyllä se talvi tästä vielä taittuu, vai mitä.
I attached a new lamp above the bed and had to climb up to a chair to get proper pictures of it. So here´s a bit different view from our apartment for a change. I like the simple shape of the lamp, it lightens that romantic wallpaper and heavy old chest of drawers a bit. Also these flowers I recently bought are lovely – they remind me of upcoming springtime. Soon it´s here!

Kommentit (6)

 1. Irmastiina Ruusukummusta

  Eilen oikein havahduin illalla miten pitkään on jo valoisaa. Nyt tulee vähän takapakkia kevääseen…lunta tulee niin, että ei eteensä kunnolla näe..:)

  • maija

   No niinpä, viideltä vasta alkaa hämärtää, se on jo tuntia myöhemmin kuin joulukuussa! Mutta nyt tosiaan ilma otti vähän takapakkia, ja samanlaista taisivat lupailla koko ensi viikoksikin… Höh.

   Mukavaa viikonloppua sinne!

 2. Anonyymi

  Mikäs tuo ihana valaisin oikein on?…-minna-

  • maija

   Nyt täytyy sanoa etten tiedä 🙂 Jostain varastosta löytynyt lasinen kanta…

 3. Minna

  Kaunis valaisin ja nätit kukat. Kevät on kiva, mutta ei sen vielä tarvi tulla. Haluan vielä hiihtää! Ensin on niin kovat pakkaset, ettei pysty lähtemään hiihtolenkille ja kun lauhtuu, niin sitten sataakin jo vettä ja taas on hiihtokelit niin ja näin. Talven pitää pysyä vielä hetki jos toinenkin.
  Mukavaa laskiaisviikonloppua!

  • maija

   No joo, kyllä sitä ihan mielellään talvestakin vielä vähän nauttisi. Vaikken muuten talven ystävä juuri olekaan, kaipailen kyllä minäkin pikkuisen paksuja nietoksia ja auringossa kimaltavaa lumihankea. Kevättalven valo on parasta, loskakeleillä se ei kyllä pääse oikeuksiinsa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *