Blogit
Pihkala

YKSINKERTAINEN JOULU

Olen huomannut, että yksi hyvä keino virittäytyä joulutunnelmaan on selailla viime vuoden joulukuvia. Bloggaajana tällaisia kertyy väistämättäkin, ja arkistot on helposti selailtavissa blogihistorian kautta. Kun inspiraatio joulusomistamiseen on vielä vähän hakusessa, voi edellisten vuosien kuvista hakea tähän vähän lisäboostia – tai ainakin tutkailla milloin ja miten joulunvietto on edellisillä kerroilla aloitettu. 
Viime vuosi tosin oli tämän suhteen vähän ankea, vuokra-asuntoomme ei juuri joulua laitettu muutaman oksan ja kukan lisäksi. Mutta oikeastaan tällainen yksinkertainen joulutunnelma on minusta ehkä parasta, vähän vain kynttilöitä sekaan ja siinä onkin kaikki tarvittava. Mukaan muisteloiden sakkiin on livahtanut yksi kranssikuva vanhastakin talosta, lähinnä tunnelmansa takia. Joku tuollainen täytyy kieputtaa tänäkin vuonna, taidankin ryhtyä tuumasta toimeen heti tulevana viikonloppuna.
Joulukuu on aluillaan, se hujahtaa tunnetusti aina nopeasti ohi. Päivät kuluvat nopeasti kaikenlaisessa joulunalustouhotuksessa ja pian onkin jo jouluaatto. Minulla tämä kuu on vielä superkiireinen töidenkin puolesta, muiden joulukiireiden ohella meneillään on pari isoa projektia ja ensi viikolla pieni pressimatkakin. Mutta sittenpä on kahta ihanampaa hengähtää joulunviettoon.
Ihanaa alkavaa joulukuuta!
Simple christmas decorations from last year. I think I´ll follow this style even this year. Simple branches, flowers and candles are all I need for christmas.

Kommentit (4)

 1. Anonyymi

  Ihania kuvia missä silmä lepää:) Mistä tuo pellavaliina on ostettu ja kenen valmistajan on ? On niin kaunis.

  • maija

   Kiitos! Pellavaliina on Linumin West, meillä on ollut Koodissa noita joskus myynnissä. Aivan ihana laadultaan ja väriltään! Tämä kuvan liina on helmenharmaa, omani on pellavansävyinen. Molemmat tosi nättejä värejä.

 2. Blue Peony

  Niin kaunista taas!

  • maija

   Kiitos jälleen kerran! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *