YKSI KEVÄTPÄIVÄ

Täällä on viime päivinä pyörinyt mielessä vain myyntijutut, en ole oikein malttanut keskittyä edes bloggailuun. Elämme jännittäviä aikoja, kenties jo viikonloppu näyttää jonkinlaista suuntaa tulevalle. Melkoisen jännää touhua tämä oman kodin myyminen, ei voi muuta sanoa!
Tänään oli kuitenkin taas yksi kaunis kevätpäivä. Pikkuisen silti erityinen, sillä tänään mittariini tuli taas yksi vuosi lisää. Olen ihan selkeästi kevään tyttöjä, tämä vuodenaika on aina tuntunut jotenkin erityisen ihanalta. Tässä valossa ja kevään odottavassa tunnelmassa on vain joka kerta se oma taikansa. Minua kesän odotus viehättää ehkä vielä enemmän kuin se varsinainen kesä, vaikka ihanahan toki sekin on.
Söin lounasta Mamissa Vähätorin kupeessa – ehdottomasti visiitin arvoinen paikka muuten – ja katselin ohikulkevia ihmisiä. Vielä jokirannassa oli melko tyhjää, mutta kohta taas penkit täyttyvät ja vihreä valtaa maiseman. Linnankadulla puolestaan liput liehuivat tasa-arvon kunniaksi. Ei ollenkaan hassumpi päivä viettää omaakin synttäriä.
Päivän kunniaksi herkuteltiin töissä oikein kakulla. Juustokakut ovat herkkuani, tämä yksilö kipaistiin hakemassa MBakerylta kauppahallista. Yritys valittiin juuri Suomen parhaaksi leipomoksi eikä suotta, tämäkin kakku oli oikein mainiota. Kahvitteluhetkeä sulostuttivat myös ihanat yksityskohdat, noiden kultalusikoiden lisäksi olen aika hulluna myös tuohon Tom Dixonin tuikkukuppiin. Aika kaunis esine kaikessa yksinkertaisuudessaan.
Ohikulkumatkalla oli pakko ikuistaa nämä Piia Jaalan ihanat kukkaset. Miten raikkaalta näyttääkään, kun on kukkia ulkona! Nuo vaaleanpunaiset hohtivat harmaata katua vasten kauas asti ja oikein houkuttelivat luokseen. Ihana nähdä taas väriä ulkona.
Nyt seuraavaksi suuntaamme illalliselle Kaskis-ravintolaan, onpas kiva päästä vihdoin testaamaan tuo ihan kaikkien kehuma paikka. Jotain paikan suosiosta kertoo se, että varasin pöydän tälle arki-illalle jo kuukausi sitten, ja ainoa tarjolla ollut vapaa pöytä oli puoli kymmenen aikaan illalla… Muuten ei tässä olekaan sen kummempia ohjelmia, näin aikuisiällä ei synttäreitä tule enää sen kummemmin juhlittua. Seuraavat päivät kuluvat sen sijaan rattoisasti siivouksen ja puunauksen merkeissä, kaiken kaikkiaan aika vilkas viikonvaihde tulossa. Ja jännä myös, kuten on tullut toistettua jo turhankin monta kertaa.Palataan linjoille taas pian!Just another lovely day here in Turku.

Kommentit (4)
 1. idis & interiööri
  19.3.2015, 20:24

  Onnea vielä tätäkin kautta 🙂 Ollaan sitten kevään tyttöjä molemmat, voi puhua myös juhannuslapsista…hih 😀

  Ja äh, nyt on viimeistään pakko tilata nuita kultalusikoita…tahallasi aiheutat kiusauksia! Näyttävät niin kivoilta, että varmaan aamupuurokin maistuu paremmalta sellaisella syödessä 🙂

  1. Kiitos kiitos! Ja näinpä juuri, ilmankos niin monen synttärit ovat sattuneet juuri kevääksi…

   Heeh, nuo lusikat ovat vain niin nättejä, että niitä on pakko änkeä jokaiseen kuvaan! Arkinen kaurapuurokin saa ihan uusia ulottuvuuksia kultalusikasta nautittuna 😉

 2. Mirka - Kauniit Neliöt
  21.3.2015, 07:57

  Kevät on ihan mahtavaa aikaa! Olen samaa mieltä siinä, että kesän odotus on melkein jopa parempaa kuin kesä itse. Onnea viikonlopun asuntonäyttöön!

  1. Niin on! Tykkään siitä odottavasta tunteesta, kun kaikki kiva on vielä edessäpäin. Mahtavaa seurailla, kun valo lisääntyy ja kasvit lähtevät hiljalleen kasvuun.

   Kiitos, täällä pidetään peukkuja pystyssä myös 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *