Blogit
Pihkala

VUOSI SITTEN TÄHÄN AIKAAN…

…Vietettiin ensimmäistä loma-aamua. Muistan tuon hetken vielä niin hyvin, kipaisin juhlan kunniaksi hakemassa oikein uunilämmintä leipää läheisestä leipomosta. No, se hetki loppui lyhyeen: hetki kuviksi, herkut suuhun ja raksalle. Ei siinä paljon ehditty fiilistelemään, heh. Jo silloin elettiin melkoisen kiireistä remonttiaikaa.
…Kuvailin innokkaasti tuoretta väliaikaisasuntoamme, uutuudenviehätystä oli selkeästi ilmassa. Nyt huomasin, että kotikuvat ovat jääneet viime aikoina todella vähiin, täytyisi koittaa ryhdistäytyä tässä asiassa. Pientä leipiintymistä näihin nurkkiin on kuitenkin jo ilmoilla, eikä tämä asunto enää inspiroi kuvaamaan entisen lailla. No, uudessa sitten taas!
…Etsin paikkaa By Lassenin koukuille ja ihastelin kylppärimme ajatonta laatoitusta. Valkoinen 5×5 cm mosaiikki tuntuu ihanalta edelleen, ehdottomasti yksi peruslaattasuosikeistani. Kuinka nätiltä näyttää vaikka keittiön seinät kauttaaltaan tuolla laatoitettuna. Ajaton ja ajanmukainen samanaikaisesti.
…Somistin asuntomme ulkopuolelle pienen kesäpation. Ajatus oli todella huono, tuossa tuli juotua kahvit ehkä kaksi kertaa. Sitten suojaton paikka alkoi häiritsemään, ja siirryin kimpsuineni turvallisesti takaisin sisätiloihin.
…Polttelin ahkeraan Skandinaviskin Lempi-kynttilää. Yhdistän tapahtumat vahvasti tuoksuihin, ja tuon tuoksusta tulee edelleen mieleen selkeästi viime kesä. Tätä edellisenä kesänä puolestaan suosikkini oli samaisen merkin Ö, jonka tuoksu vie edelleen minut kesäiltoihin omassa puutarhassa.
…Meidän yläkerrassa näytti tältä. Aamen ja jösses. Tämä kuva jääköön tämän postauksen loppuhuipennukseksi, tähän ei ole juuri lisättävää. Vain se, että onneksi näkymät ovat sentään nykyään jo varsin erilaiset…
Some pictures from last summer. This is what I was doing exactly a year ago. Luckily the view has changed a lot from that last picture, eh.

Kommentit (2)

  1. Hannele Ruusukummusta

    Aijattele, vasta vuosi sitten näytti tuolta ja nyt on kaunista ja valoisaa. Paljon olette saaneet vuodessa aikaiseksi!

    • maija

      No niinpä, on kyllä näkymät muuttuneet sitten viime vuoden. Mutta onhan vuosi toisaalta myös pitkä aika, siinä ajassa sietää jo tapahtuakin… Mutta nyt olisi kyllä huumori koetuksella, jos ylhällä näyttäisi vielä tuolta. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *