VISITING FRITZ HANSEN

Taannoisella Helsingin-reissullani käväisin ihanan Vitra Storen lisäksi parissa muussakin inspiroivassa sisustusputiikissa. Yksi niistä oli melkein Vitran vieressä Yrjönkadulla sijaitseva Fritz Hansenin liike, joka avasi ovensa viime syksynä. Kauniin liiketilan on suunnitellut designin moniosaaja Ulla Koskinen, enkä malttanut olla napsimatta muutamaa kuvaa tästäkin liikkeestä:

Putiikki oli täynnä paitsi Fritz Hansenin designklassikoita, myös tuorempaakin nykymuotoilua mm. Menulta ja Montanalta. Upeiden kalusteiden lisäksi ihastelin erityisesti liiketilan tummaa sävymaailmaa ja rohkeita värivalintoja; tummat siniseen ja vihertävään taittavat seinäpinnat loivat tilaan syvän, intensiivisen tunnelman ja nostivat huonekalut esiin kauniisti. Huonekalujen ihanat villakankaat ja klassinen konjakinvärinen nahka sopivat kuin nappi silmään näiden värien kanssa, oma suosikkini taisi olla toiseksi alimman kuvan uudehko Fri-tuoli verhoiluineen. Onhan näitä ihanuuksia.
Tämä reissu toi kyllä mukanaan paljon väri-inspiraatiota, ja olen nyt entistä innostuneempi käyttämään värejä myös kotosalla. Kaikenlaista kivaa onkin jo suunnitteilla uuteen kotiin, niiden toteutuksessa vain täytyy vielä malttaa tovi. 🙂

Visiting a beautiful store of Fritz Hansen in Helsinki. I got inspired by those stunning wall colors, they bring out the furniture in a beautiful way.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *