VIIKONLOPUN TEHTÄVÄLISTALLA

Taas viikonloppu! Mihin tämä aika oikein kuluu? Nyt käydään jo toukokuun puoltaväliä, kesäkuu on täällä ennen kuin arvaammekaan. Tämä on tietysti kiva juttu, mutta silti suhtaudun kesän tuloon juuri nyt pienellä varauksella, remontin suhteen olisi nimittäin erittäin suotavaa, että kesä vielä hetken pidättelisi itseään ja toukokuun työpäivät sanotaan vaikka nyt tuplaantuisivat.
Bloggailut ovat jääneet viime aikoina vähän hunningolle, kiitos juurikin tuon nimenomaisen rempan, ja tehtävää on tulevallekin viikonlopulle ihan mukavasti. Lähipäivien suunnitelmissa on ainakin:
 • listojen maalausta
 • olohuoneen katon viimeistelymaalaus
 • kattorosettien (!!!) asentaminen
 • ilmastointitöiden jatkaminen (tässä hommassa olen pudonnut jo aikapäiviä kärryiltä)
 • kuistin lattian piikkaus ja uudelleenvalu
 • Unique Homen 10-vuotiskekkerit
 • listojen asennusta (kunhan nyt ensin olisivat maalautuneet)
 • uusimpaan Residenceen syventymistä (lehdessä kiinnostava trendikatsaus, josta Suvi kirjoittelikin juuri jokin aika sitten osuvasti)
 • Turun Kaakelitehtaan kakluunit -kirjan selailua, jonka sain Tomilta lainaksi (olen äärettömän kiinnostunut vanhoista kakluuneista, on niin jännä bongailla tuttuja malleja ja tutkailla, mitkä värit ja mallit ovat olleet kulloisenakin aikana muodissa. Bongasinpa kirjasta meidänkin kakluunin)
 • toivottavasti vähän myös nukkumista ja lepoa
Että sellainen viikonvaihde tulossa. ”Onneksi” tänne on luvattu sellaista koiranilmaa, että tekemisen paljous ei harmita ainakaan ilmojen puolesta. Ja kivaahan se oikeastaan vain on, että on tekemistä – se nimittäin tarkoittaa sitä, että hommat etenevät ja valmista alkaa tulla.
Ihanaa viikonloppua sinne!
My to do -list for the weekend, it´s too long to translate. 😉 Happy weekend to you all!
Kommentit (2)
 1. Hanna/ Pastellimaja
  13.5.2016, 21:08

  Tykkään erityisesti tuosta käännöksestä :). Tsemppiä urakkaan, rosetit ja kakluunit kuullostavat jännitäviltä! Mulla on ehkä mennyt ohi, mitä meinaatte sille teidän kakluunille tehdä? Roseteista olen ehkä jo valmiiksi kade :D. Mukavaa viikonloppua urakasta huolimatta! Itse aloitin juuri tuota samaista Residenceä selaillen.

  1. Hehe 😀 Kiitos tsempeistä, ja mukavaa viikonloppua sinnekin! Täytyy nyt katsoa kuinka rosettien kanssa käy, voi olla, että homma jää ensi viikkoonkin, rosettipaketti nimittäin odottelee edelleen noutoa matkahuollossa. 🙂 Kiva olisi kuitenkin saada ne paikalleen asap! Tuolle kakluunille ei meinata tehdä oikein mitään, ainakaan vielä. Jossain vaiheessa ennen sen varsinaista käyttöönottoa tulipesän kunto pitäisi tarkistaa ja hormitkin varmasti kaipaisivat slammausta tai putkitusta. Nyt on vain ollut niin paljon hommaa, että tämä on jäänyt vähän toissijaiseksi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *