VIIDEN KYSYMYKSEN HAASTE

Minulle on taas viime aikoina kerääntynyt muutamia haasteita. Aloitetaanpa niiden purku tästä viiden kysymyksen haasteesta, joka on tullut minulle Omppulasta.

1. Lempiväri sisustuksessa
Taidanpa vastata vain tylsästi valkoinen. En usko, että koskaan kyllästyn valkoiseen, se toimii niin suurina pintoina kuin pienemmissä yksityiskohdissa. En voisi kuvitella kotia, jossa ei olisi valkoista, mutta en myöskään kotia, jossa olisi ihan kaikki valkoista. Kontrastia täytyy aina olla. Harmaa on toinen pitkäkestoinen suosikkini kaikissa sävyissään, toimii vuodesta toiseen.

2. Design-esine/huonekalu, joka ei ikinä tule meille
En ehkä lähtisi ostamaan Tuplakuplaa tai Puppy-koiria, myöskään Secto-valaisimet eivät oikein iske omaan makuuni. 

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot TV:ssä

Ensimmäisenä tulee mieleen kokit Jamie Oliver ja Nigella Lawson, persoonallisia ja sympaattisia hahmoja. Tykätään katsoa myös Gordon Ramsayta, mutta hänen kohdallaan hurmaava taitaa olla vähän väärä sana…

4. Suosikki leivonnassa
Näitähän riittää. Vanha kunnon marjapiirakka on vahvoilla tässä skabassa, hyvää sellaista ei voita oikein mitään. Jälkkäreissä suosikkejani ovat kaikenlaiset marja- ja hedelmärahkat, niitä väsään miltei viikottain.

5. Viisi blogisuosikkia (ja haasteen antaminen heille) 
Kamala kysymys, en osaa – enkä edes haluakaan – laittaa suomalaisia blogeja suosikkijärjestykseen. Ihania juttuja löytyy niin monelta! Voisin laittaa tämän haasteen eteenpäin vaikka seuraaville ihanille, joita säännöllisesti seurailen:

Sees by Sanni
Valentines Afternoon 
Homevialaura 


Just some silly questions about me…:)

Kommentit (4)
 1. Vastattu 🙂

  Mukavata viikonloppua sinne Turkuun!

  http://seesbysanni.blogspot.fi/2014/02/5-kysymysta.html

  Sanni

  1. Kiva kun tartuit haasteeseen! Kivaa viikkoa sinne!

 2. Hiphei! Mäkin tein vastauksen jo luonnokseksi valmiiksi ja enköhän ajasta senkin julkaistavaksi tuossa pikkuisen lomamme aikana, jossain kohtii muutaman seuraavan päivän sisällä.
  Hauskaa viikkistä! 🙂

  1. Kiva kiva 🙂 Mukavaa reissua teille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *