Blogit
Pihkala

Vihreää kotiin

kuvat Kekkilä

Nämä Kekkilän uutuudet taidettiin julkistaa jo marraskuun loppupuolella, mutta silloin jouluintoilujen keskellä yrttien kasvatus ei ollut ihan ensimmäisenä mielessä. Nyt kuitenkin meininki on toinen, uuden vuoden alussa koti kaipaa vähän jotain raikastusta. Mikäpä siihen auttaisi paremmin kuin yrtit ja viherkasvit, taitavat ne tällä hetkellä olla kovin trendikkäitäkin sisustuksessa.

Suosikkini tästä Linda Bergrothin ja Klaus Aallon suunnittelemasta sarjasta on ehkäpä nuo kaksi ylimmäistä, toki muutkin sarjan tuotteet ovat oikeinkin onnistuneita. Kekkilä on viime vuosina tuonut markkinoille varsin kivoja juttuja, ja minusta myös niiden markkinointi on onnistunut hienosti. Siitäpä mallia muille suomalaisille brändeille.

Sisäistuttelun sijasta mieluummin touhuilisin kuitenkin ulkona – voi, siihen hommaan on kyllä vielä mahdottoman pitkä aika. Mielessä on jo muhinut kaikenlaisia suunnitelmia pihaa varten. Noh, vielä on aikaa suunnitella vähän lisää.

Kommentit (4)

 1. Pieni Lintu

  Mukavasti viherkasvit raikastuttaa!

  • maija

   Niinpä, täällä päin on vain ollut ongelmana, että ne eivät ole vihertäneet koskaan kovin kauaa 😉 Ehkä tuollainen vihervalo voisi auttaa asiaa.

 2. Enne

  Samankaltaisia aatoksia näköjään liikenteessä! Harmi vaan, että meikän multasormien ja takapihan kasvimaan välissä on se loputtoman tuntuinen, tiivis hanki. Ehkä pari kuukautta joutuu vielä odottelemaan…Mutta yrtit itää jo, jos ei vielä purkissa niin mielessä ainakin 🙂

  • maija

   Joo, kyllähän kevääseen on vielä aikaa, lumet on nyt täällä aika vähissä mutta saas nähdä millainen talvi tästä vielä iskee. Mutta tosiaan yrteistä voi kohta jo alotella 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *