Blogit
Pihkala

VIHREÄÄ JOULUTUNNELMAA

Minulla on huomenna vapaapäivä, ja remonteeraamisen ohella ajattelin nipistää siitä vähän aikaa kotihommillekin. Joulu ei ole nimittäin tullut meille vielä ollenkaan, vain pari hassua kynttilää muistuttaa etäisesti käynnissä olevasta joulunajasta. Kuten olen kertonutkin, en tänä jouluna taida innostua koristelemaan tätä tilapäiskotia sen kummemmin, mutta jospa sentään saisin loihdittua kämppään edes pienen hivenen joulutunnelmaa.
Niinpä ajattelinkin huomenna ryhdistäytyä, kenties kurvata oikein torillekin hakemaan kotiin edes pari hyasinttia tai havunoksaa. Inspiraationlähteenä toimivat nämä Ikean Livet Hemma -blogista bongatut kuvat, jotka salakavalasti nostattivat hitusen joulumieltä tämän uuvahtaneen raksamuijankin mieleen:
kuvat Livet Hemma
Kuvien luonnonläheinen, vihreä joulutunnelma tuntuu juuri nyt aika raikkaalta ajatukselta. Kauneimmat joulukoristeet tulevat ehdottomasti luonnosta. Jaksan myös aina ihastella näitä Ikean stailauksia, varsinkin tuossa viimeisessä on aika ihanaa rennon rustiikkista joulutunnelmaa. Tuollainen joulukattaus meille, kiitos.
Nämä kuvan on poimittu sivuston Jul-kategoriasta, jonne kannattaa klikkailla inspiraationhakumielessä. Kivoja vinkkejä jouluiseen koristeluun ja kattaukseen löytyy vaikka millä mitalla. Ehkä se joulu vielä löytää tiensä meillekin…

Seeking some christmas inspiration from IKEA´s Livet Hemma blog.

Kommentit (6)

 1. Anne-Maria

  Vihreitä havuja olen meilläkin jo vaaseihin levitellyt. Tuovat mukavaa tunnelmaa…punainen kun ei ole mielivärini.

  • maija

   Vähän sama juttu täällä, punainen ei ole koskaan ollut minunkaan lemppari, vaikka tiettyä joulutunnelmaa siitä tuleekin. Vihreä on kuitenkin aika ihana vaihtoehto jouluun, oksista ja havuista tulee niin kiva tunnelma…ja hyvä tuoksukin kotiin!

 2. #lagerma

  Onpa ihanaa joulutunnelmaa. Tuon ensimmäisen kuvan värimaailma on melkein kopio omista joulukuvista. 🙂 Muutenkin samoissa merkeissä meilläkin; luonnonmateriaaleja käyttäen. Kuusi on jo tuotu sisään, mutta ilman koristeita se nököttää suuressa lasipullossa. Muuten havuja ja eukalyptuksen oksia.

  Leppoisaa vapaapäivää!

  Maiju

  • maija

   No niinpäs onkin, teillä on siellä myös aivan ihanaa joulutunnelmaa! Simppeleistä havuista ja oksista tulee kyllä ehdottomasti se mieluisin joulufiilis. Kunpa voisi hypätä suoraan ensi jouluun ja uuden kodin koristeluun…

   Kivaa loppuviikkoa sinne!

 3. Minna E

  Tosi kivoja kattauksia! Vihreä tuo ihanan raikkauden mukanaan. Mä olen haaveillut eukalyptyksen oksista, mutta en oikein tiedä mistä sellaisia lähtisi hankkimaan.

  • maija

   Joo niinpä, vihreä raikastaa, mutta tuo kuitenkin omanlaista joulufiilistä. Täällä eukalyptuksen oksia saa muutamasta kukkakaupasta, kannattaa kysellä paikallisista ja vaikka vinkata kauppialle tuotevalikoiman päivittämisestä. 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *