VÄRIÄ SEINIIN

Pitkästä aikaa taas muutama inspiraatiokuva, joista halusin huikata pikaisesti. Törmäsin näihin kuviin Decordots-blogissa ja tykästyin niiden tunnelmaan, erityisesti huoneiden värillisiin seiniin. 

Itse olen valkoisten seinien suuri ystävä, minusta ne ovat aina yhtä ajankohtainen ja raikas vaihtoehto. Kieltämättä kuitenkin tuollaiset kauttaaltaan pehmeillä väreillä maalatut seinäpinnat tuovat sisustuksiin ihan omanlaista klassista tunnelmaa. Tehosteseinät saattavat jäädä joskus vähän irrallisen näköiseksi, mutta klassisesti kauttaaltaan maalatut seinät kokoavat tilan kauniisti yhteen ja luovat huoneisiin heti erityisen fiiliksen. Vähän kuin kävelisi vanhan talon erilaisilla tapeteilla tapetoiduissa huoneissa, joissa kaikissa on se oma erilainen henkensä.

Kuvien asunto kuuluu design studio Missemain takana seisovalle Mia-Louise Mailund Smithille ja on muutenkin oikein kaunis, lisää kuvia asunnosta löytyy täältä.

Koskakohan värit tulevat takaisin sisustukseen?

I love these painted walls. Soft colours bring such a nice spirit to the spaces and the look is classic yet cozy. 
Kommentit (8)
 1. tunne tilat
  18.9.2014, 15:06

  Olen samaa mieltä. Valkoiset seinät ovat kauniit, mutta kyllä nämä sävylliset seinät kokoavat sisustuksen jotenkin paremmin kasaan. Huoneen tunnelma on selvästi vahvempi ja hallitumpi.

  1. Niinpä, tällaiset sisustuksen ovat ehkä enemmän kokonaisuuksia, ja tunnelma on tosiaan vahvempi ja intensiivisempi. Sopii upeasti varsinkin vähän vanhemman talon isoihin huoneisiin.

 2. Jenni / 2 x ILO
  18.9.2014, 16:29

  Oi, onpas ihania kuvia! 🙂 Kiitos kuvien jakamisesta, inspiroivia kyllä! Ja yhdyn kyllä täysin edellisen kommentin kanssa, sävylliset seinät kokoavat tässä kyllä sisustuksen napakaksi paketiksi! 🙂

  1. Eipä mitään, kiva jos sinäkin innostuit näistä 🙂 Värit tuntuvat vaihteeksi aika freeseiltä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *