Blogit
Pihkala

VAPPUKOTIA

Vappuaatto on täydessä vauhdissa ja monella varmasti iltaan valmistautuminen on juuri nyt kuumimmillaan. Me ajateltiin viettää vappua pääosin kotona grillailemalla, toki kaupungillakin pitää pyörähtää ainakin lakituksessa ja markkinahumussa. Sen kummempia suunnitelmia illaksi ei kuitenkaan ole, otetaan iisisti ja relataan.
Koristelin kotia aika maltillisesti vappuun, muutamalla ilmapallolla ja vihreillä oksilla tulee riittävää keväistä tunnelmaa. Kävin hakemassa vapun kunniaksi Casagranden lelukaupasta muutaman heliumpallon, valintani osui kuinkas muuten kuin jännittävään ja iloiseen valkoiseen. 😉 Näitä palloja voi käyttää vapun lisäksi kaikenlaisiin muihinkin koristuksiin, juuri bongasin Lilyn toimituksen blogista vinkkejä heliumpallojen käytöstä hääkoristeinakin, toimivat kivasti siinäkin tarkoituksessa. Täytyy pitää vinkit mielessä kaikenlaisten kesäjuhlien varalta.


Itse vaihdoin palloihin valkoisen puuvillanarun tilalle tuollaiset kierteiset paperinarut, näin simppeleihin palloihin tuli kiva pieni yksityiskohta.
Vähän huononlaisista ennusteista huolimatta sää näyttää nyt täällä (toistaiseksi) melko aurinkoiselta ja lämpimältä, siispä taidetaankin  seuraavaksi karauttaa kuplan kanssa kylille. Eipä tässä muuta kuin seuraavanlaiset toivotukset kaikille:
Today and tomorrow we celebrate the First of May, I did some simple decorations for the party. Less is more also with my decorations, plain white balloons and fresh branches always do the trick.

Kommentit (18)

 1. JohannaL

  Hauskaa vappua!

  • maija

   Kiitos ja samoin sinulle, jos nyt näin vapunpäivän iltana enää voi toivottaa 🙂

 2. Irmastiina Ruusukummusta

  Hauskaa vappua!

  • maija

   Samoin sinne!

 3. Essi / Esmeralda

  Ihania palloja! Oli kiva katsella Kotoni -kuvia teiltä. 🙂
  Iloista vappua!!

  • maija

   Kiva kuulla 🙂 Mukavaa vapun loppua sinne teille myös!

 4. Liina / VillaILONA

  Mukavaa vappua!

  • maija

   Samoin sinulle!

 5. Heidi

  Mukavaa vappua! tyylikäs vappukoti

  • maija

   Kiitos ja kivaa vappua myös sinulle!

 6. MS Ordinary

  Kivat kuvat ja pallot 🙂 hauskaa vappua!

  • maija

   Kiitoksia 🙂 Kivaa loppuvappua sinullekin!

 7. Suvi Tuuli

  Voi kuinka kaunista!

  • maija

   Kiitos paljon 🙂

 8. Satu Kuoksa

  Niin kaunista, ihanat nuo pallot!

  • maija

   Kiitoksia! Pallot ovat joo kivat, täytyy ostaa toistekin 🙂

 9. piipadoo

  Nuo ilmapallot ovat niin kauniita! Kävitkö siis täyttämässä siellä omat pallot vai oliko heillä ihan yksivärisiäkin valikoimissa? Meillä on suuniteltu joskus jopa heliumpullon hankkimista, ett' saisi koristella juhlia ilmapalloilla.

  Auringonpaistetta vappuusi!

  -Paula

  • maija

   Heillä oli valikoimissa kaikenvärisiä palloja, myös paljon yksivärisiä, joista sai valita haluamansa. Minä otin omani kestokaasulla, jolloin pallot kestävät monta päivää, hinta taisi olla pari euroa kipale. Ei paha hinta kivasta juhlakoristeesta 🙂

   Kivaa vapun jatkoa myös sinulle 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *