Blogit
Pihkala

Vähän lisää kynttilänjalkoja

Pyörähdin tänään pikaisesti kirppiksellä ja mitäs sieltä tarttuikaan mukaan: kynttilänjalkoja, taas. Niitä olisi ollut kyllä omasta takaa jo varsin riittävästi, mutta nämä parin euron messinkijalat olivat liian herkulliset jätettäväksi hyllylle. Konservatiivinen ja kruusattu muoto kevenee kivasti moderneihin juttuihin yhdistettynä, vähän sitä kontrastia taas. Paluumatkalla koukkasin vielä ruokakaupan kautta, ja sieltä nappasin vielä nipun heleän värisiä ruusuja. Pienellä vaivalla taas vähän piristystä kotiin.

Törmäsinpä muuten reissulla myös pariin aika ihanaan nojatuoliin. Hetken jo harkitsin vakavasti, ja varmasti jompikumpi olisi lähtenyt mukaan, jos vaan olisi ollut paikka ja tarvetta. Toinen oli vähän tämän ekan kuvan tyyppinen mustalla nahkaverhoilulla ja toisessa sellaista kevyttä tanskalaistyyppistä retrohenkeä. Eli vintagetuoleja etsivät Turun ekotorille mars!

Kommentit (6)

 1. Veera

  Hyvät löydöt. Ei kynttilänjalkoja koskaan ole liikaa, Ne vie kaapissakin niin vähän tilaa. 😉 Kiitos vinkistä, kuulostaa hienoille tuoleille! Ehkä reissu Turkuun olisi paikallaan.

  • maija

   Joo tuo on ihan totta, ei ne paljon tilaa vie. Ja onpahan sitten jotakin, mitä vaihdella aina kulloisenkin mielen mukaan!

   Tuolit oli kyllä hienoja, hitsit kun ei ollut mitään sen kummempaa tarvetta niille. Ihan ei viitsi kuitenkaan heräteostona semmoista hankkia. 🙂

 2. Irmastiina Ruusukummusta

  Yksi heikkouksistani ovat kynttilänjalat ja tuikkukipot…:))

  • maija

   Samma här 🙂 Tähän vuodenaikaan saa tosissaan hillitä itsensä, ettei mene ihan överiksi niiden kanssa!

 3. Niina

  Hihii, tunnistan itseni. Mulle kävi tänään ihan samalla tavalla. Messinkikynttilänjalat ovat kivoja ja yleensä edullisia!

  • maija

   Hehee 🙂 Joo, ne on kyllä kivoja ja onneksi tällaiset heräteostokset eivät kustanna muutamaa euroa enempää!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *