Blogit
Pihkala

VÄHÄN JO KEVÄISTÄ


On kyllä ollut omituinen talvi. Täällä etelässä ei ole ollut lunta enää moneen viikkoon, ja tänään kulutin päiväni haravoimalla pihaa. Ilmojen puolesta mieleen tulee lähinnä huhtikuu, eiköhän siis voida jo varovaisesti puhua keväästä. Pekka Poutakin julisti, että talvi taitaa olla jo taputeltu, minä ainakin pidän sormet ja varpaat ristissä sen puolesta.
Kevät on minulla aina sellaista karsimisen ja keventämisen aikaa, keräilen turhat tavarat pois ja kevennän kodin väriskaalaa vaaleaa ja raikkaampaa kohti. Ensin lähti alakerran taulut, tänään puolestaan järkkäilin vähän yläkertaa. Tuo lavitsa on ollut yleensä täynnä tyynyjä, ne ovat korvanneet puuttuvaa selkänojaa. Nyt kuitenkin karsin tyynyt minimiin ja kas kummaa – tila oli heti paljon skarpimman näköinen. Saana ja Ollin tyyny on kiertänyt meillä kaikki huoneet läpi ja sopii täydellisesti niistä jokaiseen, tuo Morris puolestaan on jo pieni alkusoitto kevääseen. Vihreässä on vaan sitä jotain. 
The weather is really crazy here in Finland, it´s February and snow has already gone! In springtime I  always want to organize  my home, take all the extra stuff away and change the colours to bit more lighter. Today I organized the upstairs, put some fresh cushions on the sofa and added a hint of green colour to the room. Now my home is one step closer to spring.

Kommentit (12)

 1. S – Beauty of Life

  Kauniita kuvia ja todella omituinen talvi :/.

  • maija

   Talvi on ollut kyllä tosi outo! No, ainakin on ollut lämmintä 🙂

 2. Enne

  Tali alkoi kuukauden myöhässä ja loppuu kaksi liian aikaisin, en valita 🙂 Mitä sulla on tuolla vihreässä maljakossa?

  • maija

   Joo en minäkään, todellakaan 🙂

   Maljakossa on muutama oksa meidän viherkasvista, olisikohan ollut onnenapila nimeltään. Kukkien puutteessa pelkät oksat saivat nyt kelvata maljakossa, ne saattaa jopa kehittää juuriakin siinä samalla 🙂

 3. Anna / kotiAni

  On kyllä hassu talvi takana, mutta JEE keväälle ja auringolle!! Kivalta näyttää tuo lavasohva tyynyineen!

  http://kotiani.blogspot.fi

  • maija

   Niinpä, iso jee keväälle! Kiitos, vaihteeksi kiva vähän karsia juttuja…

 4. Irmastiina Ruusukummusta

  Helmikuussa ollaan ja jo on niin kevättä ilmassa…eilen huomasin kuusamassa jo viehreitä lehden alkuja…:)
  Upeita kuvia!!

  • maija

   Kiitos 🙂

   Joo, luonto alkaa jo pikkuhiljaa heräillä kevääseen, täälläkin on jo ihan pienet silmut sireenissä. Toivottavasti vaan nyt ei tule enää kovia pakkasia, siinä meneen sitten nuput ja silmut samantien…

 5. Anonyymi

  Oletko kenties myymässä tauluja?

  • maija

   Kehyksiä joo, kuvat ajattelin säästää ainakin suurimmilta osin…

 6. JohannaL

  Niin kaunista ♡

  • maija

   Kiitos 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *