VÄHÄN JO KEVÄISTÄ


On kyllä ollut omituinen talvi. Täällä etelässä ei ole ollut lunta enää moneen viikkoon, ja tänään kulutin päiväni haravoimalla pihaa. Ilmojen puolesta mieleen tulee lähinnä huhtikuu, eiköhän siis voida jo varovaisesti puhua keväästä. Pekka Poutakin julisti, että talvi taitaa olla jo taputeltu, minä ainakin pidän sormet ja varpaat ristissä sen puolesta.

Kevät on minulla aina sellaista karsimisen ja keventämisen aikaa, keräilen turhat tavarat pois ja kevennän kodin väriskaalaa vaaleaa ja raikkaampaa kohti. Ensin lähti alakerran taulut, tänään puolestaan järkkäilin vähän yläkertaa. Tuo lavitsa on ollut yleensä täynnä tyynyjä, ne ovat korvanneet puuttuvaa selkänojaa. Nyt kuitenkin karsin tyynyt minimiin ja kas kummaa – tila oli heti paljon skarpimman näköinen. Saana ja Ollin tyyny on kiertänyt meillä kaikki huoneet läpi ja sopii täydellisesti niistä jokaiseen, tuo Morris puolestaan on jo pieni alkusoitto kevääseen. Vihreässä on vaan sitä jotain. 
The weather is really crazy here in Finland, it´s February and snow has already gone! In springtime I  always want to organize  my home, take all the extra stuff away and change the colours to bit more lighter. Today I organized the upstairs, put some fresh cushions on the sofa and added a hint of green colour to the room. Now my home is one step closer to spring.
Kommentit (12)
 1. S - Beauty of Life
  25.2.2014, 20:00

  Kauniita kuvia ja todella omituinen talvi :/.

  1. Talvi on ollut kyllä tosi outo! No, ainakin on ollut lämmintä 🙂

 2. Tali alkoi kuukauden myöhässä ja loppuu kaksi liian aikaisin, en valita 🙂 Mitä sulla on tuolla vihreässä maljakossa?

  1. Joo en minäkään, todellakaan 🙂

   Maljakossa on muutama oksa meidän viherkasvista, olisikohan ollut onnenapila nimeltään. Kukkien puutteessa pelkät oksat saivat nyt kelvata maljakossa, ne saattaa jopa kehittää juuriakin siinä samalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *