Blogit
Pihkala

Vaaleanpunaista

Viikonloppu hujahti taas pihahommien merkeissä, muokattiin sitä vähän uuteen uskoon ja pystytettiin uutta aitaa, pientä tilannekuvaa hommasta vilahtikin Instagramin puolella. Nyt on aita paikoillaan ja uusi nurmikko istutettu etupihan puolelle, alkaa näyttää jo aika hyvältä. Parhaillaan sataa ja saa puolestani sataa hetken aikaakin, saavatpa uudet kasvit kunnolla vettä.
 
Tällä hetkellä niin pihalla kuin sisälläkin kukkii paljon vaaleanpunaista. Tulppaanit istutin syksyllä ja ne kasvoivat onnellisesti täyteen mittaansa. Tuo omenapuu on sen sijaan vähän mysteeri, se kukkii nyt ensimmäistä kertaa ja kukat ovat näköjään vaaleanpunaiset – valkeakuulas sen kyllä piti olla. Jännityksellä odotan, minkälaisia hedelmiä puu alkaa tuottamaan, liekö kyseessä ollenkaan omena. Viikonlopuksi hain muutaman pionin sisälle, pionikausi on nyt virallisesti avattu minunkin puoleltani. Näitä pitäisi ihan ehdottomasti istuttaa myös ulos.
 
Taas olisi uusi viikko aluillaan, päivät kuluvat kyllä juuri nyt ihan hurjan nopeasti. Viikon päästä minulla alkaakin jo kesäloma, se on tänä vuonna vähän aikaisessa. Lomafiilis ei ole kyllä ennättänyt vielä ollenkaan tarttua, mutta eiköhän se siitä vielä ennätä. Peukut vaan pystyyn, että aurinkoa riittäisi. 

Kommentit (5)

 1. Päivi Lemström

  Suloisia vaaleanpunaisia kaunottaria…
  XX

  • maija

   Eikös olekin, vaaleanpunainen on kyllä aika hurmaava väri.

 2. LadyBlue

  Onpa kauniita! Näyttää silmääni tosi ihanilta, olen oikeastaan vain valkoisten ja vaaleanpunaisten kukkien ystävä 🙂

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  • maija

   Nämä kaksi väriä ovat omiakin suosikkeja, ainakin leikkokukat ostan melkeinpä aina jompaankumpaan väriin. Pihalla sininenkin on kyllä ihan nätti 🙂

 3. Sanna InspiredByLove

  Ihana! Vaaleanpunaiset kukat on lemppareita! Sainkin tästä idean, että itsekin istutan tulppaaneja syksyllä! 🙂 Kiitos.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *