UUSIA TUULIA | EXCITING NEWS

Täällä eletään parhaillaan jännittäviä hetkiä. Pitkän pohdinnan tuloksena olemme nimittäin laittaneet nyt meidän kodin myyntiin!
Tämä koti on ollut ihana, se meidän ensimmäinen oma koti. Muutos vanhasta talonrähjästä kelpo kodiksi ei ole käynyt ihan helposti: se on vaatinut tuhansia työtunteja, pitkää pinnaa ja lukemattomia kompromisseja. Huonokuntoinen vanha talo ei taida olla se tavanomaisin ratkaisu ensiasunnoksi, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna tämä oli meille alan ihmisille se täysin oikea vaihtoehto. Nyt olemme asuneet täällä tyytyväisinä jo viidettä vuotta, nauttineet tilasta, valosta ja puutarhasta. Riski kannatti ottaa, tämä on ollut hyvä koti.
Ajatus kodin myymisestä on kuitenkin kytenyt jo jonkin aikaa taustalla; kun kaikki alkaa olla kunnossa, alkaa mieli hassusti halajamaan uusia projekteja. Nyt on siis aika kokeilla kodin myymistä, jos se ei tärppää, niin asumme varmasti tyytyväisinä täällä tulevaisuudessakin. Mikäli taas käy hyvin, löydämme ehkä itsemme keskeltä samanmoista uutta projektia – tai sitten jotain ihan muuta. 
Toivottavasti tämä rakkaudella laitettu koti löytää uudet omistajat, jotka nauttivat kodista yhtä paljon kuin me olemme nauttineet.

Exciting news: we are selling our house! We have thinking about this for a long time and finally decided to go for it. I love this house with all of my heart but now it´s time for something new. Let´s see what will happen!
Kommentit (32)
  1. idis & interiööri
    17.3.2015, 20:11

    Onnea myyntiin 🙂 Varmasti löytyy ostajat näin kauniille kodille!

    1. Kiitos! Näin toivotaan, saas nähdä kuinka meidän käy. 🙂

  2. Voih. Mä en ole koskaan henkilökohtaisesti ymmärtänyt miten pieteetillä laitetun oman kodin voi/viitsii/raskii laittaa myyntiin vaan aloittaakseen alusta – mutta tuo on näemmä varsin yleinen "tauti". Onnea myyntiin ja uusiin projekteihin! Me ollaan juuri muutettu jollakin mittarilla mitattuna unelmakotiin, ekaan taloon, ja mielessä muhii monta pientä projektia ja parannusta – mutta sillä ajatuksella, että täällä asutaan ainakin 20 vuotta 🙂

    1. Heeh, en minäkään oikein aina ymmärrä itsekään tätä tautia. 🙂 Juuri puhuttiin kotona, että on se kumma, että uuden projektit alkavat kiinnostaa juuri siinä vaiheessa kun saisi itse ottaa kodin suhteen jo vähän rennommin. Mutta näin se näköjään menee, täytyy tehdä ja mennä silloin kun siltä tuntuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *