Uudessa kodissa

Hei pitkästä aikaa! Viikonvaihteen muuttopuuhat aiheuttivat pienen päivitysviiveen täällä blogissa, mutta nyt on pahin kaaos selätetty ja aikaa palailla taas linjoille. Täällä sitä nyt ollaan, uudessa kodissa, ja hiljalleen nurkat alkavat muotoutua omanlaiseksi. Kaikki on toki vielä ihan mullin mallin, ainahan se ottaa oman aikansa ennen kuin viimeisetkin valaisimet on kiinnitetty kattoon, hyllyt porattu seinään ja siellä täällä lojuvat tavarakasat löytäneet paikkansa. Tätä pakkaa on vielä sotkemassa keskeneräinen remontti ja vesieristysvaiheessa oleva kylppäri, mutta tästä en sen kummemmin hätkähdä – eipä tämä ole ensimmäinen kerta, kun remontin keskellä asun. Kaiken kaikkiaan asunnosta on tosi hyvä ja kodikas fiilis jo nyt, ja se on minusta tärkeintä. Tässä muutamia muuton jälkeisiä kuvia uudesta kodista:

Olohuoneen kalusteet ovat pääosin paikoillaan, vielä täytyy hienosäätää mattojen ja pienempien  tavaroiden kanssa. Iskin kaikki viherkasvit ensi hätään tuohon ikkunan eteen, näyttävät ihan hauskalta tuollaisena ryppäänäkin, vaikka tuskin tuohon lopullisesti jäävätkään. Minulla on tapana purkaa muuttolaatikot mahdollisimman pian muuton jälkeen, sillä haluan päästä eroon nurkissa lojuvista laatikoista ja nyssäköistä mahdollisimman nopeasti. Muuton jälkeinen keskeneräisyyskin viehättää kuitenkin omalla tavallaan, siinäkin on ehdottomasti oma tunnelmansa. Kaiken ei tarvitse olla heti tip top, vaan asunto muotoutua omanlaiseksi ajan kanssa. Niinpä minua ei ollenkaan haittaa kirjapinot ja siellä täällä ajelehtivat tavarat – ne kyllä löytävät paikkansa ennemmin tai myöhemmin.

Makuuhuone on huoneista epäilemättä siistein ja eniten valmis myös kalustuksensa osalta. Vielä pitäisi kiinnittää yöpöydät seiniin, hankkia verhot ja ehkäpä seinäkiinnitteinen peili tilaan, sitten tila alkaa olla siinä. Pidän tosi paljon makuuhuoneen hämyisestä tunnelmasta, savuisen harmaa seinäsävy luo tilaan ihanan pehmeän fiiliksen. Muutoinkin olen tosi tyytyväinen seinäsävyvalintoihini, minusta ne ovat onnistuneet sekä makuu- että olohuoneessa. Näistä kirjoittelen vielä tarkemmin hieman tuonnempana jahka kotiprojekti tästä ensin vielä vähän etenee. Nyt ensin kuitenkin tiedossa on vähän lisää järkkäilyä ja remonttihommiakin – palataan näihin tunnelmiin taas pian.

Mukavaa uutta viikkoa!


Greetings from my new home! I moved last weekend and that´s why I haven´t got time for blogging lately. Now I´ve mostly tamed the chaos of moving and spaces are starting to look tidy and cosy. Here´s some sneak peek photos of my home, of course there´s still many things to arrange but this is a good start.

Kommentit (14)
  1. https://tuuletuksiajantunen.blogspot.fi/
    18.9.2018, 17:23

    Missä sisustatkin, niin aina saat tilan näyttämään hyvältä ja sisustuksen freesiltä ja tunnelman uudelta 🙂 Ja tässä tapauksessa uuden kodin ihan oikeasti kodilta, keskeneräisenäkin. Ihania kuvia!

    1. Kiitos ihanasta kommentistasi! 🙂 Onhan tässä vielä paljon tehtävää, nämä kaksi huonetta ovat nyt jotakuinkin remontin suhteen valmiita mutta muualla vallitseekin sitten vielä täysi kaaos. Ja mitä sisustukseen tulee, en haluakaan liian valmista liian äkkiä; tämä vaihe on juuri parasta, kun koti alkaa muotoutua hiljalleen omanlaisekseen.

  2. Vautsi, kodistasi tulee kiva!

    1. Kiitos! Joo, kyllähän tämä pikkuhiljaa alkaa muotoutua omanlaiseksi. Vielä kun kylppäri tulisi kuntoon, saisi eteistilatkin sitä myöten tehtyä valmiiksi asti, nyt ovesta tullessa on vastassa vielä aikamoinen raksanäkymä. Onneksi ensi viikolla alkaa laatoitus, joten ei ole enää pitkä matka siihenkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *