Pihkala
Pihkala

Uudenvuodenaattona

 
Uusi vuosi on jo kohtapuoliin vaihtumassa ja 2013 alkaa olla mennyttä kauraa. Illan juhlavalmistelut taitavatkin olla nyt monella kuumimmillaan, silitysraudat ja kähertimet käyvät kuumana ainakin instagramista päätellen. Meillä varsinaiset juhlat ovat vasta viikonloppuna ja tämä ilta vietetään vähän rauhallisimmissa tunnelmissa. Siitä huolimatta aion kyllä vuoden vaihtuessa kippistää lasin proseccoa, tai ehkä kaksikin. Ja ehkä sutaista hiukan huulipunaakin, ihan vain uuden vuoden kunniaksi.
 
Ihanaa iltaa ja hyvää uutta vuotta kaikille!

Kommentit (6)

 1. Irmastiina Ruusukummusta

  Hyvää Uutta Vuotta!

  • maija

   Kiitos ja samoin sinulle! 🙂

 2. Anna

  Samoin! Ja tuo sormus! Mulla on tuo tismalleen (varmaankin) sama, mutta joskus teini-iässä onnistuin vääntämään sen ihan muodostaan pois ja vaikka kuinka yritin sitä pihdeillä taivuttaa takaisin, niin ei onnistunut. Mutta tuo on kyllä yksi kauneimmista yksinkertaisia sormuksista mitä tiedän!

  • maija

   Voi höh, harmin paikka tosiaan! Minä tykkään myös tuosta mallista kovasti, se on tarpeeksi yksinkertainen, mutta kuitenkin siinä on joku pieni juttu.Tuo oma sormukseni ei ole vanha lainkaan, se on Pernille Corydonin ja varmaan saatavilla edelleen netistä, vinkiksi vaan jos mielit uutta vastaavaa tilalle 🙂

 3. JohannaL

  Ihanaa uutta vuotta sinullekin ♡

  • maija

   Kiitos kiitos ja kuin myös sinne! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *