Blogit
Pihkala

Uudenlaista sisustussuunnittelua

Nyt keväällä starttaa netissä aivan uudenlainen sisustussuunnittelukonsepti, jossa kuka tahansa voi tilata huonekohtaisen sisustussuunnitelman helposti ja nopeasti netin välityksellä. Etuovi.comin yhteyteen avattava Sisustusovi tarjoaa apua kaikenlaisiin sisustusongelmiin, ja uutta tässä konseptissa on tosiaan se, että kaikki suunnittelu tapahtuu täysin virtuaalisesti. Tapaamisia tai palaverejä ei siis tarvita, vaan tilaaminen hoituu vaikka kotisohvalta käsin. Valmis suunnitelma putkahtaa sähköpostiin muutaman viikon kuluessa.
Sain mahdollisuuden testata suunnittelupalveluja etukäteen ja osallistua palvelun kehittämiseen ennen sen virallista julkistamista. Nämä postauksessa vilahtavat kuvat ovatkin osia tilaamastani suunnitelmasta, joka sisälsi kaksi huonetta. Tilaaminen kävi helposti; näpyttelin vain tarvittavat tiedot ja toiveet netin tilauslomakkeelle, liitin mukaan valokuvia ja laitoin eteenpäin. Muutaman viikon kuluttua sain valmiin suunnitelman 3D-kuvilla, tuotelistoilla ja perusteluilla varustettuna.
Itse koen, että palvelu on näppärä erityisesti sisustusvinkkejä ja ideoita haettaessa. Jos kaipaa apua vaikkapa huonekalujen sijoitteluun, niiden hankintaan tai huoneen värimaailmaan, saa palvelusta apua helposti ja edullisesti. Palvelu ei korvaa perinteistä sisustussuunnittelua, joka on luonteeltaan yksityiskohtaisempaa ja yksilöllisempää, mutta antaa oivaa apua erilaisten pienempien ongelmakohtien ratkaisuissa.

Tässä vielä sivustolta lainattu kuvaus palvelusta:

”SISUSTUSOVI on uudenlainen sisustussuunnittelupalvelu, jossa kuka tahansa voi tilata huonekohtaisen, ammattilaisen tekemän, yksilöllisen sisustussuunnitelman helposti, nopeasti ja edullisesti netistä.
Valitse itsellesi sopiva sisustussuunnittelija monipuolisesta
suunnittelijatiimistä. Kerro suunnittelijalle nettilomakkeella, mitä
apua tarvitset sisustusongelmiisi ja suunnittelija tekee suunnitelman antamiesi toiveiden, kuvien ja määrittelemäsi budjetin perusteella
vierailematta kodissasi paikan päällä. Saat 14 päivän sisällä
suunnittelijalta sähköpostiisi sisustussuunnitelman, joka sisältää
3D-mallikuvat, suunnittelijan saatesanat ja ostoslistan suunnitelmaan
sisältyvistä tuotteista. Näin saat ammattilaiselta parhaat sisustusideat
ja valitset itse miten ja milloin ne toteutat.”

Tämä palvelu lanseerataan siis tämän kevään aikana, mutta teillä lukijoilla on mahdollisuus tilata suunnitelmia Sisustusovi-palvelusta jo etukäteen -50 % hintaan! Tilaus tulee tehdä 20.3.2013 mennessä, palvelun normaalihinta on 199 €/huone. Alennuksen saat syöttämällä koodin TaloPihkala50 Maksaminen-sivulle, muista painaa Käytä koodia-painiketta, niin koodi aktivoituu.

Kommentit (4)

 1. IMAGE black and white

  No, on tätä jo odotettukkin. 😉
  Joillain suunnittelufirmoilla on samanlaisia kokeiluja ollut, ei ainakaan vielä tietääkseni repäisseet pottia. Joskos tämä sen tekisi. 🙂

  • maija

   Katsotaan josko näin kävisi 🙂

 2. ♀fox

  Olen ehdottomasti samaa mieltä, ettei missään nimessä korvaa kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua! Palvelu saattaa antaa aika väärän kuvan oikeasta sisustussuunnittelusta.

  ps. teillä on kyllä IHANA koti!!

  Kotikateus… 🙂

  • maija

   No juu, tosiaan minusta tämä on ehkä ennemminkin sellainen sisustusneuvonta-tyyppinen palvelu, perinteinen henkilökohtainen sisustussuunnittelu on kyllä asia erikseen.

   Kiitos, ja kuule samat sanat, teillä on tosi kaunis koti! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *