Blogit
Pihkala

TYTTÖMÄISTÄ | GIRLY

Sängyn vieressä sijaitseva peilipiironki on paikka kaikille omille jutuilleni. Säilytän tasolla vähiä korujani, ne pysyvät kätevästi säilössä pienissä rasioissa, jotka on tehty lasista tai marmorista. Usein tasolla majailee myös pari rannekelloani, muutama voidetuubi ja jonkinlainen kynttilä. Nikkelöity Kubus on minusta parhaimmillaan puista taustaa vasten, metalllin hohto ja puun lämpö tasapainottavat kauniisti toinen toisiaan. Ihan erilainen vaikutelma tulisi, jos tuo esine olisi vaikka lasipöydän päällä – vähän turhan fiiniä minulle. Kaikki on kiinni yhdistelmistä.
En malttanut myöskään olla kuvaamatta jo toistamiseen kauniita kukkasiani, ja tuo Garance Dorén juliste jatkaa samaa linjaa. Garancen piirustukset ovat aivan ihania, niitä saimme juuri vinon pinon Koodiin. Oma suosikkini on tuo kävelevä lady ja se päätyikin tämän oman nurkkaukseni koristeeksi. Miksei sitä joskus voisi vähän hempeillä, tällaiset tyttömäisen herkät jutut ovat joskus ihan paikallaan kaiken yksinkertaisen ja suorakulmaisuuden keskellä.
Some girly things on my chest of drawers; jewellery, hand cream tubes, random candles and a drawing from Garance Doré.

Kommentit (4)

 1. Idis & Interiööri

  Kivoja kuvia ja oikein nätti juliste 🙂 Sopii hyvin tyttönurkkaukseen!

  • maija

   Kiitos! Ja juu, nuo Garancen piirrokset ovat kyllä ihania, miksei sitä joskus voisi vähän nauttia vähän naisellisimmistakin jutuista. Kivaa vaihtelua modernien juttujen keskelle. 🙂

 2. Irmastiina Ruusukummusta

  Ihanan kulunut piiron päällinen!

  • maija

   Tuollaiset elämää nähneet kalusteet ovat kyllä kauniita, ainakin pienissä määrin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *