Blogit
Pihkala

TYÖPÖYDÄLLÄ | MY WORKING DESK

Yläkerran työpöytä on meillä lähinnä miehen valtakuntaa, minä näpyttelen hommani useimmiten kätevästi keskellä ruokapöytää. Välillä saan kuitenkin inspiksen laittaa työnurkkaa siistimmäksi ja valtaan samalla tilan hetkeksi itselleni. Kauppareissulta mukaan tarttui kevään ensimmäiset helmililjat, ne asettelin Aallon läpinäkyvään vaasiin työhetkiä sulostuttamaan. Tykkään mullan ja juurien tuomasta fiiliksestä, ne tuovat vähän rosoa perinteiseen vaasiin ja istutukseen.
Valaisimena toimii vaihteeksi Idmanin vanha lamppu, olen suunnitellut sen metalliosien uudelleenmaalausta, mutta en ole vielä päässyt asiassa sen pidemmälle. Lohkeilevassa alkuperäisessä maalissa on se oma charminsa, vaikka en yleisesti kovin rustiikkisesta ja ruosteisesta tykkääkään. Ehkä kuitenkin pieni raikastus olisi jo paikallaan… Paperikorin virkaa toimittaa Menun metallikori; se on kovin kaunis, mutta täytyy sanoa, että harvoin siinä on pelkkiä valkoisia paperitolloja kuvan tapaan. Todellisuuden lookki on usein lähempänä tätä kuvaa… 😉
I found the first Muscaris of this spring and placed them to our working desk.

Kommentit (6)

 1. Anonyymi

  Hei!
  Etsin googlella suomalaisia laukkuvalmistajia ja löysin juttusi Insjöstä. Laukku näyttää näppärälle, mutta en oikein ymmärrä sen suomalaisuuden kehumista, kun laukku kuitenkin valmistetaan Kiinassa. Mainonta on ihan ok, harhaanjohtava mainonta ei.

  • maija

   Heippa!

   Tuo juttuni Insjön laukuista keskittyikin suomalaisuuden kehumisen sijaan tuotteen näppäryyteen ja sen erilaisiin käyttömahdollisuuksiin. Tuotteen alkuperää sivusin ainoastaan kahdessa lauseessa, toisessa kerroin kyseessä olevan helsinkiläislähtöinen yritys ja toisessa totesin suomalaisuuden olevan yksi tuotteen positiivisista ominaisuuksista käytännöllisyyden ja näppäryyden ohella. Katsantotapoja voi olla toki monia, itse en kuitenkaan näe näissä lyhykäisissä faktojen toteamisessa mitään harhaanjohtavaa.

   Eri asia on sitten, minkä kukakin laskee suomalaiseksi tuotteeksi, nykypäivänä kun suuri osa suomalaisyritysten tuotteista valmistetaan muualla maailmassa. Tämä on asia, joka herättää varmasti keskustelua ja mielipiteitä…

 2. Tibs

  Aikas kiva työpiste! Olispa itsellänikin samanlainen!

  • maija

   Kiitti, onhan tuo ihan kiva silloin (harvoin) kun se on siisti! 😉

 3. Dagný Björg • MONDAY

  I like your desk situation a lot –

  • maija

   Thanks, Dagný! ps. congrats for your new blog, it looks very nice! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *