TYÖPÖYDÄLLÄ | MY WORKING DESK

Yläkerran työpöytä on meillä lähinnä miehen valtakuntaa, minä näpyttelen hommani useimmiten kätevästi keskellä ruokapöytää. Välillä saan kuitenkin inspiksen laittaa työnurkkaa siistimmäksi ja valtaan samalla tilan hetkeksi itselleni. Kauppareissulta mukaan tarttui kevään ensimmäiset helmililjat, ne asettelin Aallon läpinäkyvään vaasiin työhetkiä sulostuttamaan. Tykkään mullan ja juurien tuomasta fiiliksestä, ne tuovat vähän rosoa perinteiseen vaasiin ja istutukseen.
Valaisimena toimii vaihteeksi Idmanin vanha lamppu, olen suunnitellut sen metalliosien uudelleenmaalausta, mutta en ole vielä päässyt asiassa sen pidemmälle. Lohkeilevassa alkuperäisessä maalissa on se oma charminsa, vaikka en yleisesti kovin rustiikkisesta ja ruosteisesta tykkääkään. Ehkä kuitenkin pieni raikastus olisi jo paikallaan… Paperikorin virkaa toimittaa Menun metallikori; se on kovin kaunis, mutta täytyy sanoa, että harvoin siinä on pelkkiä valkoisia paperitolloja kuvan tapaan. Todellisuuden lookki on usein lähempänä tätä kuvaa… 😉
I found the first Muscaris of this spring and placed them to our working desk.
Kommentit (6)
 1. Hei!
  Etsin googlella suomalaisia laukkuvalmistajia ja löysin juttusi Insjöstä. Laukku näyttää näppärälle, mutta en oikein ymmärrä sen suomalaisuuden kehumista, kun laukku kuitenkin valmistetaan Kiinassa. Mainonta on ihan ok, harhaanjohtava mainonta ei.

  1. Heippa!

   Tuo juttuni Insjön laukuista keskittyikin suomalaisuuden kehumisen sijaan tuotteen näppäryyteen ja sen erilaisiin käyttömahdollisuuksiin. Tuotteen alkuperää sivusin ainoastaan kahdessa lauseessa, toisessa kerroin kyseessä olevan helsinkiläislähtöinen yritys ja toisessa totesin suomalaisuuden olevan yksi tuotteen positiivisista ominaisuuksista käytännöllisyyden ja näppäryyden ohella. Katsantotapoja voi olla toki monia, itse en kuitenkaan näe näissä lyhykäisissä faktojen toteamisessa mitään harhaanjohtavaa.

   Eri asia on sitten, minkä kukakin laskee suomalaiseksi tuotteeksi, nykypäivänä kun suuri osa suomalaisyritysten tuotteista valmistetaan muualla maailmassa. Tämä on asia, joka herättää varmasti keskustelua ja mielipiteitä…

 2. Aikas kiva työpiste! Olispa itsellänikin samanlainen!

  1. Kiitti, onhan tuo ihan kiva silloin (harvoin) kun se on siisti! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *