Blogit
Pihkala

TYHJÄN TILALLE

kuvat Fru Fly, Gulled
Kiitos teille innokkaille kirppistelijöille, edellisen postauksen tavarat menivät hujauksessa ja nyt kämpässä on taas pikkuisen enemmän tilaa. Päätin vähän extempore laittaa myös meidän ruokailutilan valaisimen myyntiin ja hupsista vaan, nyt ollaan sitten kokonaan ilman valaisinta. 
Jotain  tarvitsisi nyt keksiä tyhjän tilalle, ja tällä hetkellä vahvimmilla on ehkäpä nämä Tom Dixonin kaunottaret. Hakusessa olisi valaisin, joka toisi vähän lämpöä ja jytyä vaaleaan tilaan, lämpimän messingin värinen valaisin tekisi tämän takuulla. Tuossa kuvassa on hauskasti samoja elementtejä kuin meillä, olen jopa sattumoisin tilannut saman sarjan posterinkin meille. Huomatkaa, kuinka kivasti eri metallit passaavat yhteen ja tuovat vähän eloa muuten kovin vaaleaan kokonaisuuteen. Sekoittelu ei häiritse ollenkaan omaa silmääni, vaikka itse kaipaan mukaan ehkä vielä vähän lisää väriä ja lämpöä.
Harmaan värinen Beat light on puolestaan ihan uusi tuttavuus, jostain syystä olin missannut tämän uutuusvärin ihan täysin. Harmaa valaisin on vähän mustaa ja valkoista kaveriaan pehmeämpi ja sisäpuoli on kuvasta huolimatta hopeinen, varmasti livenä aika kaunis. Olen aina tykännyt tuon sarjan valaisimien muodosta ja se viehättää edelleen, vaikka huuma näiden valaisimien ympärillä onkin jo haihtunut.
Niin tai näin, meinaan fiilistellä valaisimia hetken ihan rauhassa. Hetken ajan syödään siis kynttilänvalossa, ei huono vaihtoehto sekään.
I sold our old lamp from our dining room, so I guess it´s time for something new. These Tom Dixon´s beauties are my current favourites.

Kommentit (2)

  1. Anna / Santsikuppi

    Kauniita ovat kumpikin ja kiva kun saa miettiä vaihtoehtoja rauhassa…ainoa ongelma on pimeys!!:) Vaihdoin itsekin juuri keittiön valaisimen ja kylläpäs piristi!

    • maija

      No niinpä, mies juuri ihmetteli, että miten ihmeessä päätin myydä valaisimen juuri nyt, keskellä pimeintä syksyä. 😀 Eipä siinä ehkä järkeä ollutkaan, mutta musta pitää toimia silloin kun on inspis! 🙂 Kyllä nuo uudet jutut vaan välillä piristää.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *