Tuokiokuvia makuuhuoneesta

Remontti pitää kiireisenä ja haukkaa ison osan jokaisesta illasta ja vapaapäivästä, niinpä vielä muutamat seuraavat viikot saattavat olla täällä blogin puolella vähän hiljaisempaa aikaa. Viime aikoina olen remontoinut lähinnä tulevaa makuuhuonetta, tavoitteena on saada tämä huone kokonaan valmiiksi vielä tällä viikolla, jotta seuraavaksi pääsisi keskittymään jo olohuoneen puolelle. Tulevasta makuuhuoneestani tulee tummahko ja hämyinen; tunnelma on vallan toista kuin nykyisessä makkarissani, joka puolestaan on hyvin vaalea – varsinkin nyt, kun vaihdoin sängylle taas kokovalkoisen petauksen. Tässä muutamia tuokiokuvia tilasta:

 

Sängyllä on pelkkää pellavaa, valkoisten Lovely Linenin pellavalakanoiden kaveriksi asettelin pari metsänvihreää tyynynpäällistä. Ne tuovat kivaa ilmettä valkoisuuden keskelle ja sopivat ihanasti kivisen ikkunalaudan pariksi. Eri sävyiset vihreät taitavat olla kautta aikojen lempivärejäni, nämä tuntuvat vain aina niin omalta vaihtoehdolta. Pieninäkin pisteinä vihreä tuo tiloihin kivaa pehmeää ilmettä, mutta on loppujen lopuksi kuitenkin tosi neutraali ja helppo yhdisteltävä. Luonnosta tuleviin sävyihin ei kyllästy.

Makkarin sisustus on rento; kulmassa on vaaterekki, seinillä teipattuja kuvia ja sängyn päässä vanha ritiläpenkki, jonka päälle tyräkkini on jäänyt majailemaan. Patinoitunut mäntypenkki tuo minusta kivaa ilmettä tilaan. Ehkäpä tulevassa kodissa maalaan sen kuitenkin jollakin sävyllä, mikäli se edes päätyy sinne asti. Olen kaavaillut tulevaan kotiini vähän minimalistisempaa ilmettä ja varsinkin makuuhuone saa olla kalustukseltaan hyvinkin simppeli ja pelkistetty. Katsotaan kuinka hyvin pysyn suunnitelmassani, vai alanko rönsyilemään tästä.

Makuuhuoneen ikkunalla majailee enkelinsiiven pistokas, jonka sain Annelta. Se saa nyt juurtua maljassaan ennen multaan istuttamista. Ihana vihreä maljakko tuli pistokkaan mukana, värillinen lasi kiehtoo nyt erityisesti niin kattauksissa kuin koriste-esineissäkin.

Sellaiset perjantaiterveiset tällä kertaa. Nyt tie vie uuteen makuuhuoneeseen maalailemaan näitä kaappeja – tilanneraporttia remontin edistymisestä seuraa varmasti taas lähiaikoina.

Ihanaa viikonloppua!


Some snapshots from my bedroom. Happy friday!

Kommentit (4)
  1. En omista yhtään pellavalakanaa…haluaisin kyllä, mutta hinta ei oiekin sovi kukkarolleni..:)

    1. H&M Home myy minusta ihan kivanlaatuisia pellavalakanoita aika edullisesti, kurkkaapa joskus nämä! Minuakin himottaisi hankkia vielä yhdet lakanat uuteen makkariin, nyt minulla on vain kahdet tuplaleveät pussilakanat, jotka sopivat nykyiseen peittooni…

  2. Tää sun blogi on ihanan inspiroiva, kiitos 🙂 Kauniisti laitat taas uutta asuntoa, tsemppiä!

    1. Kiitos kovasti kivasta kommentista ja tsempeistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *