TUMMEMPIA SÄVYJÄ

Voihan heinäkuu. Ilmoista ruikuttaminen on ehkä turhinta ikinä, mutta kyllähän sitä tuntuu nyt lähinnä siltä, että kesä jäi välistä ja parhaillaan käynnissä olisi syysloma. Mutta ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin tässä ilmassa: eipä ainakaan harmita viettää lomaa raksalla ja hikoilla pimeissä, pölyisissä sisätiloissa.
Syksyisten ilmojen myötä vähän tummemmat sävyt hiipivät jo kotiinkin. Mallailin sängylle Balmuirin* syksyn uutuusvärejä, jotka eivät näytä ollenkaan hullummilta näin kesäaikaankin. Erityisesti ihastuin tuohon tummanvihreään sävyyn, keltainen puolestaan nappaa Kilta-tuolista kivan parin itselleen. Tuollaiset ovelat värit sopivat kyllä aika mainiosti tämän asunnon tunnelmaan ja ovat mukavaa vaihtelua vaaleille petivaatteille. 

Ja tuo pellava, se tuntuu ihanalta aina vaan.

*tyynynpäälliset saatu

Dark shades from Balmuir´s autumn collection.  The duvet covers are made from soft and airy linen that feels very comfortable on skin. Especially I like that dark green shade, for a change it´s such a nice option to white sheets.

Kommentit (6)
  1. Ihana tuo teidän päiväpeitto! Mistä se on? Meillä on 180cm leveä sänky ja on tosi vaikea löytää tarpeeksi iso päiväpeitto siihen.

    Heidi

    1. Se on teetetty paksusta Pierre Freyn pellavakankaasta ja on kyllä ihana, se on palvellut uskollisesti jo nelisen vuotta. Perus standardikokoja isompaa päiväpeittoa voi olla hankala löytää, mutta teettämällä/itse ompelemalla saa just sellaisen kuin haluaa. Hinta toki nousee usein pikkuisen korkeammalle kuin valmispeitoissa, mutta kankaan ja koon suhteen onkin sitten jo lähes rajattomat mahdollisuudet.

  2. Kauniit syksyiset värit! Ihastuin tuohon sinapin keltaiseen tyynyyn :)!

    1. Keltainen on kyllä nätti myös, kivan pirteä yksityiskohta tuolla tyynyjen keskellä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *