Blogit
Pihkala

THROWBACK THURSDAY

Throwback thursday  on tuttu juttu varsinkin instagramin puolelta. Tämä tägi saa ihmiset ympäri maailman jakamaan vanhoja kuvia ja muisteloita torstai toisensa jälkeen.
Tbt-tunnelmointiin tulee minun harvemmin osallistuttua, mutta päädyn kuitenkin aika ajoin selailemaan blogini vanhoja kirjoituksia. Vanhoja tapahtumia ja taloamme fiilistelen varsinkin nyt, kun koti on ennättänyt jo vaihtua uuteen. Yksi bloggaamisen mukavista puolista onkin päiväkirjamaisuus, kotona tapahtuneet asiat jäävät muistiin ja postausten myötä kaikkea tapahtunutta on kiva muistella vuosien jälkeen. Ajattelin nyt torstain kunniaksi julkaista throwback thusday -hengessä muutamia vanhoja kuvia, nähkääs kun vuosi sitten täällä oli vielä ihan eri kuviot ja maisemat:
Prikulleen tasan vuosi sitten kirjoittelin kodinhoitonurkastamme, joka oli juuri saatu viimeisteltyä vanerihyllyin. Aurinkoisia syyspäiviä näytti riittäneen tuolloinkin, ja ainakin jokirannassa ruska oli tätä vuotta komeampi. Myös kuukauden kotikuvat olivat täynnä heleää syysvaloa, mallailinpa tuolloin ruokailutilan päälle muuan Mehiläispesääkin, joka myöhemmin tuli meille jäädäkseen. Onko tästä tosiaan vasta vuosi aikaa, tuntuu, että tässä välissä on ehtinyt tapahtua jo niin paljon.
Aivan lokakuun lopussa kirjoittelin myös omasta haaveiden asunnostani. Hassua on se, kuinka tuolloinen ihan puhtaasti unelmien pohjalta tehty kuvaus osuu miltei prikulleen yhteen nykyisen projektin kanssa, aivan väri- ja pintamateriaaliajatuksia myöten. Mitä tästä opimme: kannattaa varoa mitä toivoo, sillä unelmilla on taipumus käydä toteen…

Throwback thursday feelings on my blog. All this happened an year ago. When I look at the pictures I kind of miss our old home, but still wouldn´t switch a thing.

Kommentit (2)

  1. Suvi / zubiscorner.blogspot.fi

    Olipas tosi kiva postaus!

    • maija

      Kiva kuula, kiitos! Ja hauskaa viikonloppua sinne! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *