Blogit
Pihkala

THE STANDARD

 kuvat Yellowtrace
En olekaan pitkään aikaan postannut inspiraatiokuvia muualta. Olen koittanut hiukan välttää blogeissa pyöriviä samoja kuvia, ja yleensä pyrin käyttämään blogissa aina ensisijaisesti omia kuviani. Tänään vastaani tuli kuitenkin niin herkullinen ravintola, että on pakko pistää kuvat eteenpäin.
The Standard on Kööpenhaminassa sijaitseva ravintolakokonaisuus, joka kätkee sisälleen kolme erityyppistä maailmanluokan ravintolaa. Ravintoloiden sisustus kolahti minuun täysin; vaikka siitä onkin havaittavissa myös tämän hetken trendijuttuja, on yleisilme kuitenkin tosi klassinen ja vähän naisellisen runsaskin. Sopiva sekoitus tätä päivää ja klassisuutta, virkistävän pehmeällä otteella toteutettuna. Tilojen suunnittelusta vastaa maineikas suunnittelijapari Gamfratesi ja lisää kuvia löytyy täältä.
kuva Accessorize your home
Kööpenhaminasta syntyykin kätevästi pieni aasinsilta tähän julisteeseen. Vaikka tiukka graafisuus ei tällä hetkellä enää niin kauheasti jaksa innostaa, ihastuin jostain syystä kovasti kuvan posteriin. Buus Worksin Köpis-posteri löytyy täältä, sarjaan kuuluu myös muutamia muita kaupunkeja. Tykkään!
I spotted a few nice things from Kobenhagen, a beautiful restaurant called The Standard and this nice poster.
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *