TERVEISET SAIRASTUVALTA

Heippa! Blogissa on ollut alkuviikko vähän hiljaiseloa ja siihen on syynsä, miestä viime viikolla riivannut influenssa vaihtoi nimittäin lennossa meikäläiseen. Eilinen kului visusti sängynpohjalla, tänään sentään pääsin siirtymään sängyltä sohvalle asti. Edistystä sekin. Ruudun tuijottaminenkaan ei enää tee ihan niin pahaa, ja nyt sain jo joten kuten näpyteltyä nämä terveiset eetteriin.
On kyllä inhottavaa tällainen sairastelu. Tekemistä olisi vaikka kuinka, mutta ei auta muu kuin levätä tauti kuntoon. Onneksi mies on sentään tervehtynyt ja raksalla hommat ovat päässeet jatkumaan. Tällä hetkellä siellä hyöritään yläkerran kimpussa, kylppäri on saanut seinät ympärilleen ja parhaillaan suunnitellaan sen ja pikkuvessan lattiavaluja. Toivottavasti viikonloppuna pysyn jo sen verran tolpillani, että pääsen tekemään perinteistä työmaaraporttia, palaillaan asiaan viimeistään silloin.
Pysykäähän terveinä!
Kommentit (4)
 1. Sanna / Rastas-Straße 25
  25.2.2016, 22:43

  Täällä on samanlainen alkuviikko takana, flunssasta takapakkia. Pikaista paranemista sulle 🙂 Kuitenkin ihanasti olit taltioinut kuvat sairastuvasta. Näytti niin viihtyisältä, ettei olis yhtään hullumpaa vähän huilia välillä noissa puitteissa 😀

  1. Paranemisia myös sinne, ikäviä tällaiset flunssat. Nyt on kyllä aikamoinen flunssa-aalto liikkeellä, tuntuu, että puolet Suomesta on kaatunut petiin. Toivottavasti maaliskuun myötä tämä epidemia lakkaisi jo jylläämästä.

   Ja heh, kyllähän sitä kuvan maisemissa ihan köllisi, jos unohtaisi nenäliinakasat ja huteran olon 😀 Nämäkin kuvat sain juuri ja juuri napattua, meinasi jo melkein käydä ylivoimaiseksi tuokin homma. Lähinnä tylsäksi käy tämä kotona kökkiminen, mutta eiköhän se tästä. Kivaa viikonloppua sinne!

 2. Emma Kontkanen
  26.2.2016, 14:04

  Pikaisia paranemisia! Ei ole kivaa sairastella.
  Löysin eilen blogisi ja mietin vaan, että miten olen voinut missata näin mahtavan blogin. Olet taitava sisustaja, sen huomaa siitä miten kauniisti osaat yhdistellä rohkeampia kuoseja kauniisiin väreihin jne. Huomaa kyllä, että olet alan ammattilaisia!
  Meillä alkaa 50-luvun kerrostaloasunnon remontointi ja olen kauan haaveillut meille keittiöön yksinkertaisia peiliovia hiilenharmaana tms. Luen samoja ruotsalaisia sisustuslehtiä kuin sinä. 😀 Ehkä sieltä on jotain tarttunut.. Oletko miettinyt mistä keittiöfirmasta tms. lähtisit omiasi kyselemään? Olen itse varannut ajan Valantille/Nixille ja epoq:lla olisi myös samaa tyyliä. Olisi kiva kuulla, jos tiedät jonkun muun hyvän mistä niitä voisi lähteä kyselemään.

  1. Kiitos toivotuksista ja mukavista sanoistasi! Kiva juttu, että löysit blogiini, eipä siis muuta kuin tervetuloa tänne remontti- ja sisustusjuttujen keskelle. 🙂

   En ole vielä lyönyt lukkoon meidän keittiön suhteen mitään konkreettista, nyt kuun taitteen jälkeen pitäisikin alkaa jo varailla aikaa keittiöliikkeestä. Luulen, että käännytään keittiöasiassa paikallisen Unique Homen puoleen, heiltä kun saa tuotteita mittatilauksena ja kaapistojen sävyn voi valita itse Tikkurilan värikartasta. Se on iso plussa. Ovimallitilannetta en kyllä ole ehtinyt kauheasti kartoittamaan, uskoisin kuitenkin, että yksinkertainen peiliovi löytyisi aika monenkin valmistajan valikoimista. Kurkkaapa huviksesi myös helsinkiläinen Helno, heillä ei tosin ole kehysovia, mutta Kallio-malli on ihan täyttä 50-lukua. Jos meidän talo olisi tuota aikakautta, olisi tuo ollut ihan kärkivaihtoehtoja.

   Kuulostaa ihanalta tuo keittiösuunnitelma, selkeästi samoja lehtiä luettu! 😉 Tsemppiä remppaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *