Blogit
Pihkala

Syreenejä

Terveiset lomalta! Täällä ollaan nautittu viime päivät helteestä ja ihan vaan oltu, talviturkki on jo heitetty ja kesän ensimmäiset aurinkorasvat levitetty. Ihana kesä! Meidän pihalla on syreenit täydessä kukassa, piti tuoda niitä vähän sisällekin tuoksua tuomaan. Niin kivaa, kun omalta pihalta saa jo napsittua kukkasia sisälle.
 
Ihan loikoiluksi ei loman alku ole silti mennyt, tänään on huhkittu niin salilla personal trainerin tahdittamana, kuin yläkerrassa lattianhiontakoneen ohjaimissa. Täytyyhän lomalla nyt jotain tehdäkin. 😉 Aiemmin pähkäilty yläkerran lattia on nyt päätetty, ja odotan lopputulosta vähintäänkin innoissani. Sitä ennen tiedossa on kuitenkin hiontaa, hiontaa ja vielä vähän hiontaa. 
 
Huomenissa ajattelin hakea terassille loput kesäkukat, lähiaikoina luvassa on siis ainakin terassiaiheista postausta.
 
Palataan taas!

Kommentit (2)

  1. Anonyymi

    Hei, tuli mieleeni kysyä sinulta turun tärppejä. Koodi on tietty jo listalla;) Kaikenlaiset otetaan innolla vastaan!

    -K-

    • maija

      No koko jokirannan alue on aika ihana näin kesäisin, sieltä löytyy erityisesti kivoja kahviloita ja ravintoloita. Muista sisustusliikkeistä voisin suositella Aveliaa (Käsityöläiskadulla) ja keittiöpuolelta Idelliä (Brahenkatu) ja Heirolia (Kauppiaskatu, vaatekaupoista Elementiä (Linnankatu) ja Televisiota (it. rantakatu. Ja mitäs muuta vielä… Yliopistonkadulla on myös ihania vanhain tavarain liikkeitä, jos sellaiset kiinnostaa 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *