Blogit
Pihkala

Syksyn uutuustuotteita

Tunnetut sisustusbrändit ovat viime aikoina julkaisseet ahkeraan syksyn uutuustuotteita ja uusia katalogeja. Näistä varmaankin suurimpana ja näkyvimpänä on ollut Ikea, jonka uutuuksia blogit ja muut mediat ovat olleet viime aikoina pullollaan. Kiinnostavia juttuja löytyy myös vaikkapa Ferm Livingiltä, joka lanseerasi uuden malliston yhteistyössä Kristina Kroghin kanssa. Poimin kollaasiin muutaman oman suosikin syksyn moninaisesta uutuustarjonnasta.
Ikean uutuuksista omaa silmääni viehättää eniten tuo kollaasin senkki, sen muotoilu on kauniin ajatonta harkittuine yksityiskohtineen. Myös Ranarp-valaisinsarja on kokonaisuudessaan aika kaunis. Lokakuussa julkaistavasta Trendig-mallistossa tykästyin erityisesti tuohon puiseen tarjoiluvaunuun, jännityksellä jään odottamaan mitä muita juttuja mallistosta paljastuu.

Tuotteiden lisäksi minua inspiroi kollaasin väriskaala ihan kokonaisuudessaan: vaneria, messinkiä ja lämpimiä puuterin ja persikan sävyjä.  Pehmeitä sävyjä syksyyn.
 

Millaisia suosikkiuutuksia teillä on?

Kommentit (10)

 1. Iisa

  Kivoja poimintoja! Harmi, että ikean senkki on beige. Valkoisena ja tammisilla yksityiskohdilla se voisi päätyä olohuoneeseemme..

  • maija

   No joo, valkoisempana tuo olisi varmaan vähän helpompi sijoittaa erilaisiin ympäristöihin. Minusta kuitenkin tuo beige, puuterimainen väri on juurikin aika hieno, vähän erilainen juttu 🙂

 2. Hanna/ Pastellimaja

  Terkut Kööpenhaminasta! Täällä etenkin Fermin uutuudet on näyttävästi esillä. Jokunen on tarttunut mukaankin :).

  • maija

   Voi sinä onnekas, Köpiksessä olisi kyllä mahtava käydä! Kivaa reissua teille! 🙂

 3. Anonyymi

  Mistä tuoseinävalaisin on?

  • maija

   Se on Ikeasta, uutta Ranarp-sarjaa.

 4. Anonyymi

  Koska tuo seinävalaisin tulee myyntiin, Ikean sivuilla ei ainakaan näy?

  • Anonyymi

   Minäkin yritin etsiä, muttei löytynyt. Tosi hyvännäköinen seinälamppu. Seinälamppujen valikoima on muuten yleisesti aika huono. Itse mietin Tolomeo-valaisinta, joka kiinnitetään seinään, mutta se ei olekaan pistokkeella, vaan pitäisi liittää asunnon sähköihin suoraan… :/

  • Anonyymi

   Englannin Ikean sivuilta löytyi tieto, että "available in October 2013" ja yhdestä ruotsalaisesta blogista olin ymmärtäväni, että tuo olisi spottivalaisin. Toivottavasti ei, mutta lokakuussahan sen sitten näkee…

  • maija

   Joo, Ruotsin Ikean sivuiltakin tuo jo löytyi, mutta tosiaan Suomi taitaa tulla vaan vähän jälkijunassa. 🙂 Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

   Hei muistaakseni ainakin osaa seinä-Tolomeoja saa myös näkyvällä johdolla ja omalla katkaisimella! Jos olet kiinnostunut niistä, laita Koodiin viestiä niin katsotaan asiaa tarkemmin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *