Blogit
Pihkala

Syksyjuttuja

kuvat Acne, FDS, Muuto, 1×2, Granit
 
Lunta tulee, ja täällä syysfiilistely sen kun jatkuu. Kollaasissa lisää tällä hetkellä mielessä pyöriviä juttuja; pehmeää neulosta, luonnonsävyjä, metallia ja mustaa.  Paksuimmat villapaidat on jo kaivettu kaapista, mieleni tekisi vielä tuollaista luonnonvalkoista reilua luottoneuletta. Niitä ei kai koskaan voi olla liikaa. 

Vielä pitäisi hamstrata kotiin kynttilöitä ja kauniita lyhtyjä, niin eiköhän taas pärjätä pimeän vuodenajan läpi. Tuo Granitin kuparilyhty on muuten aika kiva, harvoin näkee kauniita moderneja ulkolyhtyjä. Tuollaisen kotiuttaisin mielellään meidän saunan terassille.

Mitäs lempijuttuja teidän syksyyn kuuluu?

Kommentit (6)

 1. piipadoo

  Kynttilät ja lyhdyt kuuluvat ehdottomasti syksyyn, samoin takkatuli ja viltit! Nuo 1×2 tyynyt ovat kyllä niin houkuttelevia ja sävyiltään syksyyn sopivia! Harmi kun en tuota granitin lyhtyä bongannut kun siellä pikaisesti viime viikollla pyörähdin, mukaan tarttui vain kuparinen kori, kuparin sävyssä on kyllä jotain syksyistä siinäkin!

  -piia

  • maija

   Aijai, nuo elementit ovat kyllä ehdottomasti syksyn parhaita puolia 🙂

   1×2-tyynyt ovat aivan ihania, odottelen jo kieli pitkällä tämän kuun lopussa tulevia uutuuksia… Se Granitin kuparinen korikin on tosi nätti, minun piti laittaa aluksi se tähän kollaasiin, mutta valitsinkin sitten lyhdyn. Kuparin värissä on tosiaan jotain tunnelmallista ja syksyistä!

 2. Saija /Tasapainoa tavoitellen

  Tuo Joanna Laajiston valaisin on upea. SE on mielessä keikkunut julkaisusta asti, mutta nyt meillä ei sille ole paikkaa. Meillä on nuo 1*2 sormustyynyt ja ne lämmittävät ihanasti sohvalla lunta katsellessa.

  • maija

   Niin on, tuossa valaisimessa on jotenkin niin kauniin ajaton muoto! Ihan klassikkoainesta minusta…

   Oi vitsit, nuo sormustyynyt ovat aivan ihanat, materiaali ja sävyt ja kaikki. Ihan täydelliset syksyyn!

 3. Elisabeth

  Lyhdyt, valokirjaimet ja pallovalosarjat kuuluvat ainakin omaan ostoslistaan mitä tulee syksyyn 🙂 Ihana tuo Granitin lyhty!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • maija

   Eikös olekin, hitsit kun ei ole Helsinkiin päin asiaa! 🙂

   Valot on kyllä syksyn Se Juttu minullakin, niillä saa niin kivasti tunnelmaa aikaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *