Blogit
Pihkala

Syksyistä

Jaahas, kuu vaihtui lokakuuksi ja sitä myöten näytti viimeistään tulevan syksy ja kylmyyskin. Nyt on ollut jo sen verran koleita ilmoja, että olen vilukissana kaivanut jo paksumpia villapaitoja ja huiveja kaapista ja laitellut niitä käden ulottuville roikkumaan. Nyt niitä alkaa taas toden teolla tarvita.
 
Iltaisin maistuu tee ja kynttilöitä poltellaan ahkeraan, puuvajakin on jemmattu täyteen polttopuita. Takuuvarmoja syksyn merkkejä. Aika kivaa toisaalta, vaikka viileys ja vähentyvä valo toisaalta harmittaakin – alkaa olla todella haastavaa ottaa valokuvia iltakuudelta työpäivän jälkeen.
 
Ensimmäinen pikkujoulukutsukin kolahti mailiin, ihan hullua eikös. Eipä mene kuin hetki kun tontut jylläävät jo marketeissa. Itse asiassa Ikeassa niitä näkyi pikkuisen jo viime viikonloppuna. Tätä villitystä en ihan ymmärrä, joulu aikanaan kiitos…
 
Mites te olette valmistautuneet syksykauteen?

Kommentit (8)

 1. Pikkupirtin Lotta/Sirpa

  Villapaidoin villasukin, kynttilöin ja uudella puuvajalla – nyt mahtuu parin talven puut katokseen! Lämpötilonjen laskiessa pönttöuuneja onkin saanut lämmitellä ahkeraan.

  Jouluun ei IHAN vielä olisi kiirus! 🙂

  Ps. mahtavat henkarit!

  • maija

   Kuulostaapa hyvältä, samoilla touhuilla täälläkin mennään. 🙂 Joo, kyllä nyt saa jo poltella takkaa ihan ahkeraan, sen verran hyytäviä ilmoja on ollut!

 2. Kerttu / Modernisti Kodikas

  Kauniita kuvia! En minäkään jaksa intoilla vielä joulusta, vastahan tässä on päästy syysfiilistelyissä vauhtiin 😉

  • maija

   Kiitos! No niinpä, vasta tämä syksy tästä alkoi, jouluun on vielä piiitkä matka 🙂

 3. Villis

  Ihanaa, että syksykin on vähän hidas ja myöhässäkin kuulemma, tänä vuonna. Niin olen minäkin ja nuo lämpöisemmät vaatteet ovat edelleen jossain vaatehuoneen perillä:D Totta maar, pakko tormakoitua lähipäivinä, ettei tarvitse palella. Nuo sinun syysfiilistelykuvasi ovat tosi ihania! Kynttilät palavat meilläkin ja pönttöuuneissa ritisee mukavasti tuli iltaisin, syksyyn on ollut mukava siirtyä, vaikka lämmöstä pidänkin. Mukavaa alkanutta syksynjatkoa!

  • maija

   Hih, minäkin olen nauttinut tästä myöhäisestä syksystä, tänä vuonna on ollut kyllä ihanan lempeä siirtyminen kesästä viileämpiin ilmoihin. Ihan kivaa taas tunnelmoida elävän tulien ja villasukkien kanssa!

   Oi kiitos paljon, ja mukavaa syksyä sinullekin!

 4. Piia

  Täällä Islannissa on jo talvi näkösillä. Kylmä. Siis. Minulla ajatukset jo. Ensi keväässä. 😉

 5. IMAGE black and white

  Niin kaunista. <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *