Blogit
Pihkala

Sunnuntain satunnaiset

Tänään on myrskytuulten lisäksi saatu nauttia kirkkaasta auringonpaisteesta, ja hyvä kuvausilma piti tottakai heti käyttää hyväksi. Kuljin ympäri kämppää nappaillen kuvia milloin mistäkin yksityiskohdasta. Tämä on ihan mielipuuhaani, tykkään kuvailla vain kaikkea sattumanvaraista ilman sen kummempaa tarkoitusta. Se on vaan jotenkin aika rentouttavaa – ja kivaa!
 
Vaikka pimeys tuntuu iskevän päälle, on kuitenkin yleisesti ottaen ollut harvinaisen aurinkoinen marraskuu. Näissäkin kuvissa on melkeinpä keväinen tunnelma. Vaikea uskoa, että joulu on tulossa, tunnelma luuraa kyllä vielä toistaiseksi jossain ihan muualla. Täytyy myöntää, että ihan pikkuisen odotan jo lunta, ehkä sen myötä tulisi itsellekin vähän talvisempi fiilis.
 
Sen verran kuitenkin sain tänään aikaiseksi, että laittelin saunatupaa jo vähän talvikuntoon. Ehkä fiilis leviää siitä vielä muuallekin… Palaillaan tämän pariin paremmin huomenissa, nyt kivaa sunnuntai-iltaa teille!

Kommentit (6)

 1. Anne Malia

  Iltaa, sulle on haaste mun blogissa 🙂

  • maija

   Kivaa, kiitti kiitti!

 2. Irmastiina Ruusukummusta

  Taas niin kauniita kuvia!
  Tuo ekassa kuvassa oleva vanha lamppu on hieno…:)

  • maija

   Kiitos! Joo, tuo Idman on suhteellisen tuore huutokauppalöytö, se on jotenkin aika kivan kulahtanut…:)

 3. minna tervonen

  Todella kauniita kuvia ja niin ihana sisustus! Olen seuraillut blogiasi ja sisältö miellyttää kovasti! 🙂 Tervetuloa vastavierailulle uuteen blogiini!

  • maija

   Voi kiitoksia, ihana kuulla 🙂 Ja kiitoksia myös vinkistä, täytyy tulla vastavierailulle!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *