Blogit
Pihkala

Sunnuntai kotona

Taas olisi sunnuntai ja jo kolmas adventti, ihan hullua kuinka nopeasti tämä kuu hujahtaa.

Tämä päivä on kulunut aika leppoisissa merkeissä, eilisten pikkujoulujen rääppiäisiä maistellen sekä lehtien ja läppärin parissa loikoillen. Kulunut viikko oli tosi hektinen ja sen kyllä huomasi, tänään ei ole juuri muuta jaksanut kuin möllöttää sohvalla. No, kaipa tämäkin on välillä ihan hyvästä, varsinkin kun vieressä on ihan kohtuulliset puitteet laiskotteluun: lukemista, herkkuja ja kasapäin kynttilöitä.

Ensi viikolla pitäisi metsästää lahjat ja hoitaa siivoilut, sekä tehdä vielä viimeiset työpuristukset ennen pientä joulubreikkiä. Hulinaa siis tiedossa varmaan vähän itse kullakin, mutta sitten onneksi helpottaa. Siispä leppoisaa iltaa ja viikkoa, nautitaan tästä joulunalusajasta vielä kun sitä kestää.

Kommentit (8)

 1. Sanna InspiredByLove

  Ihania kuvia! <3 Täällä on mennyt sunnuntai samoissa merkeissä -tosin flunssassa sängyn pohjalla. Onneksi kohtaa koittaa joulu ja saa kunnolla ladata akkuja. 🙂

  • maija

   Kiitos taas <3 Voi, sitä minäkin odotan, on kyllä mahtavaa kun saa kerrankin ihan luvan kanssa pötkötellä ja olla tekemättä mitään. 🙂 Paranemisia sinne!!

 2. JohannaL

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  • maija

   Kiitos ja samoin sinulle! 🙂

 3. Enne

  Oih, piparkakut ja homejuusto, maailman täydellisempiä yhdistelmiä! 🙂

  • maija

   No on todellakin, piparkakut katosi kyllä nopsaan parempiin suihin.

 4. Irmastiina Ruusukummusta

  Nammm…homejuustoa ja pipareita…:)

  • maija

   Sanopa muuta, ihan paras yhdistelmä! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *