Blogit
Pihkala

SUNDAY

Tämä sunnuntai on sujunut leppoisasti kotosalla. Päätin jo aamusta, että tänään ei sitten mennä raksalle. Sen sijaan kaivauduin silkkipyjamassani entistä syvemmälle peiton alle kahvikupin ja lehden kanssa – se oli hyvä päätös se.

Aamut saavat yksiössä ihan uuden merkityksen, kun sängyltä voi loikata muutaman askeleen keittiön puolelle, napata aamupalaa ja palata takaisin huoneen toiselle puolelle peiton alle. En olisi uskonut sanovani tätä, mutta kyllä pienessä kämpässäkin on puolensa – ainakin sunnuntai-aamuisin, kun käytössä on kaikki maailman aika.

Oli pakko napata eilisen postauksen oksa vielä näihinkin kuviin, niin kauniisti hempeä vaaleanpunainen sopi sänkynurkan muihin sävyihin. Sängynpäätyseinä on tapetoitu tuollaisella kermanvärisellä rokokoo-henkisellä kuviotapetilla; ei ollenkaan sellainen mitä itse valitsisin, mutta ei silti lainkaan hullumpi valkoisten vuodetekstiilien ja skarpin mustan parina. Taisinkin jo aiemmin todeta, että tämä asunto on tyyliltään vähän naisellisempi ja hempeämpi, tapetti on hyvä esimerkki siitä. Jotenkin aika ihanaa jopa, että saa välillä asua vähän eri henkisissä tiloissa, vanhan makkarin valkoiseen minimalismiin verrattuna tämänlainen pehmeys on vaihteeksi aika virkistävääkin.
Tykkäilen aika kovin myös asunnon tummasta parkettilattiasta, se on suorastaan samettinen jalan alla. Ja itse asiassa tuo tumma värikin näyttää vaihteeksi aika kivalta pitkään suosiossa olleiden vaaleiden lattioiden jälkeen. Koska muodin lailla sisustuksessakin kaikki kiertää ympyrää, palannee tuokin väri varmasti taas jossakin vaiheessa suureen suosioon. Hauska nähdä milloin tuo tapahtuu ja kodin väriskaala kääntyy taas tummempaa kohti, merkkejähän tästä näkyy jo ilmassa.

Vielä sananen tuosta pyjamastani. Se on kevään H&M Studio -mallistosta ja täyttä silkkiä. Käyttäkööt trendsetterit tuota missä käyttävät, minä pyhitän vaateparren silkkaan nukkumiseen ja kotona oleiluun. Kammoan ritiseviä polyesterpaitoja enkä voisi kuvitellakaan nukkuvani sellaisessa, silkki puolestaan tuntuu iholla ihanan viileältä – ja ylelliseltä. Kivat kotivaatteet ovat arjen luksusta parhaimmillaan, ihan hassua kun niihin ei yleensä tule panostettua lainkaan. Näissä vaatteissa kun kuitenkin viettää valtaosan ajasta… 
Jos joku muu on silkkipyjamaa vailla, löytyy näitä vielä muutama ainakin Turun Hansan Hennesistä mojovalla alelapulla varustettuna. Eli kipin kapin sinne suuntaan.
Suloista sunnuntai-iltaa!
Spending sunday at home. No work today, just me in my silk pajamas sipping coffee and reading magazines. After this slow sunday batteries are reloaded and now I´m totally ready for a new energetic week. Have a good one!

Kommentit (4)

 1. Irmastiina Ruusukummusta

  Kauis tapetti..:)

  • maija

   Onhan tuo aika nätti, ei ehkä ihan omaa makua mutta (ehkä juuri siksikin) vaihteeksi kivan erilainen! 🙂

 2. Paula

  Kivat kuvat ja tutun näköiset yöpöydät. I like!

  • maija

   Kiitos, mukava kuulla. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *