SUMMER MOOD

Kokosinpa taas vaihteeksi pienen tunnelmakollaasin tämän hetken sykähdyttävistä jutuista. En tiedä teistä, mutta minä saan aina valtavasti inspiraatiota katsellessani muiden poimintoja ja ihania yhdistelmiä. Kollaaseja on myös aina hauska väsätä ja miettiä niitä kuvaan sopivimpia tuotteita, vaikkakin tässä hommassa pilkunviilaaja saa halutessaan myös tuhrattua aikaa ihan kiitettävästi…

Olen täällä jo vähän kesätunnelmissa, tällä hetkellä haavelistalle tarttuukin lähinnä kesäisen raikkaita kuvioita ja pehmeitä muotoja. Valkoisen ja puun yhdistelmässä on jotain raikasta ja klassista, kesäistä mutta kuitenkin ympärivuotiseenkin käyttöön sopivaa. Mieluusti näkisin meidän (kesä-)kodissa tätä henkeä enemmänkin.

Ihasteltiin töissä tuota Saana ja Ollin Mum´sille suunnittelemaa uutuusmattoa, nyt on mennyt kyllä tuote ihan nappiin. Matto olisi ihana niin olkkarissa, kesähuoneessa, eteisessä kuin makkarissakin; ainakin meillä tuo passaisi melkein minne vain.
ps. Matto ja itse suunnittelupariskunta on bongattavissa huomisesta alkaen Koodista, jolloin hipataan Saana ja Ollin sekä BEdesignin  pop-upin avajaisia, tervetuloa siis kuohuville silloin!
I´m so looking forward to summer right now and dreaming of soft shapes, light colours, fresh patterns and warm wood.
Kommentit (4)
 1. R // omasohva
  14.5.2014, 11:38

  Oho, katsoinkin heti että näyttääpä tuo matto Saana ja Olli -tyyliseltä. On mennyt tällainen uutuus aivan ohi, täytyykin tutustua tarkemmin.

  Jotenkin todella symppis tuo rikkalapiosetti!

  1. Kantsii tutustua, matto on kyllä hieno luonnossakin! Ja rikkalapiosetti tosiaan aika symppis, mun on ehkä pakko saada tuo meidän saunalle…

  2. Rikkalapiosetti on mainio. Kenen valmistama se on?

  3. Se on Menun valmistama 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *