STEELWOOD

Fiilisteltiin tänään Annen kanssa töissä Magiksen katalogia. Helposti unohtuu, miten hienoja tuotteita heidän valikoimissa onkaan, on hyvä välillä muistutella itseäkin niiden olemassaolosta. Muotoilu on upeaa ja tuotteet ovat kaikesta klassisuudestaan huolimatta hyvinkin tuoreita – eivät niin nähtyjä ja läpikotaisin koluttuja. 

Yksi suosikeistani on tämä Magiksen Steelwood-sarja, johon kuuluu tuolia, baarituolia, pöytää ja hyllyä. Ihan mielettömiä! Olen bongannut tätä sarjaa aiemmin lähinnä  maailman ravintoloista, mutta myös joistakin stylistiguru Lotta Agatonin töistä, onpahan hänelläkin keittiössään Steelwood-tuolit. Muotoilusta vastaa Bouroullecin veljekset, taas kerran nappiveto heiltä.
kuvat Gulled

I love this Steelwood series by Magis. So simple and fresh design!



Kommentit (2)
  1. Hei, nyt löytyi Suomalaisen kirjakaupan tuoleille "nimi". Uusituissa myymälöissä on betonilattia, mustat hyllyt ja kalusteet, esim nuo tuolit. Ovat tosi hyvät ista ja erittäin topakat.

    Helen

    1. No hyvä että löytyi 🙂 Itse en olekaan vielä tsekannut noita uusittuja myymälöitä, täytyy pistäytyä seuraavalla kaupunkireissulla katsomaan josko uusi look olisi rantautunut tänne turkkuseenkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *