ONE BIG MESS

Makkarikuvia on vilahdellut viime aikoina blogissa ja niin vielä tänäänkin. Tällä kertaa on kuitenkin luvassa vähän erilaisia kuvia, sillä sain Valkoisen Harmajan Suvilta haasteen ilmiantaa kodin laiminlyöty tila. 

Meillä koko talo on avointa tilaa kylppäriä lukuunottamatta, ja kovin montaa eri huonetilaa ei pieneen taloon mahdu. Näistä tiloista sotkuisin on ehdottomasti yläkerta ja makuuhuone, jonne tuppaa aina kertymään kaikenlaista ylimääräistä. Lopputulos onkin yllä olevan kuvan sijasta harva se päivä tämän näköinen:

Uudelle hienolle senkille on isketty sängyn irtotyynyt, joita ei sitten enää aamutuimaan keretty asettamaan takaisin. Päiväpeitto on heitetty pikapikaa sängyn päälle (yleensä pyrin aina petaamaan sängyn, vaikka edes näinkin hätäisesti, en tykkää mennä nukkumaan petaamattomaan sänkyyn) ja vaatteita lojuu siellä täällä. Vaatteet ovat varsinkin minun akilleen kantapääni, tuppaan jättämään niitä ympäriinsä, etenkin minun puolellani sänkyä lojuu hyvin usein epämääräinen vaatekasa, josta voi bongata viime päivien asukokonaisuudet.

Tilan toisella puolella löytyy lisää epämääräistä tavaraa: viikonlopun kuvauksista jäänyt jalusta, pöydälle unohtunut silitysrauta ja lisää lojuvia vaatteita lipastojen päällä. Ja niistä puheenollen, arvaattekos mitä löytyy lisää yläkerran etuosasta…

…no vaatteita tietysti! Lajittelin eilen tavaroita sunnuntain muotikirppikselle ja tuohon ne sitten jäivät. Ollaan myös huomattu, että yläkerran kaide on varsin hyvä paikka kuivattaa pyyhkeitä, eli siinähän ne sitten roikkuvat. Perin esteettistä, eikös.
Yleisesti ottaen meillä ei ole koskaan mitään ihan järjetöntä kaatopaikkatilaa, sotku syntyy ennemmin tällaisista hajallaan olevista tavaroista. Eipä tämän siivoamiseen menisi kuin viitisen minuuttia, tosin saman verran menee myös tällaisen epäjärjestyksen syntymiseen.
Eli eipä meillä niin kuin muillakaan bloggareilla ole aina niin kuin kuvissa, ihmisiähän tässä vain kaikki ollaan. Minusta nämä haasteet ovat vaihteeksi ihan hauskoja, mutta kuka tällaisia kuvia viitsisi alituiseen katsella; minä ainakin luen blogeja inspiroituakseni kauniista asioista, en kaipaa enää lisää arkirealismia. Sitä saa jo ihan tarpeeksi omassa arjessa.
Voisin heittää tämän haasteen eteenpäin kolmelle kauniit kodit omaavalle blogittarelle, eli Muoti mielessä, Inspired by love ja Sees by Sanni. Olkaapas hyvät! 😉

I got a challenge to show you the messiest room of our house, without any doubts I choosed our upstairs. I´ve got a bad habit to leave my clothes everywhere, so usually they lay around the space with some other random stuff, resulting in chaos. The real life doesn´t always correspond with the pictures featured on the blog, right? 😉
Kommentit (4)
 1. Kiva, että toteutit tämän! Kaunista teillä on silti! 🙂

  1. Totta kai, hauskojahan nää välillä on tällaisetkin kuvat! 🙂 Ja kerrankin ei kuvaamiseen mennyt juurikaan aikaa, hehe.

 2. Sanna InspiredByLove
  16.5.2014, 20:54

  Oj då! Kiitos haasteesta! 🙂 Ja ei teillä ole ollenkaan sotkuista, oikein kotoisan näköistä vain 😉

  1. Ollos hyvä vain, unohdinkin tulla huutelemaan haasteista blogeihin, mutta hyvä kun bongasit tästä!

   Hehe, joo eikös pieni sotku ole aina kodikasta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *