Blogit
Pihkala

SOHVANNURKASTA + ARVONNAN VOITTAJA

Hei taas! Loppuviikosta tulikin pidettyä puolivahingossa pieni blogitauko, ihanat helteet ja Turussa jytännyt Ruisrock pitivät huolen siitä, ettei tietokoneen ääreen tullut juuri istahdettua. Nyt puolestaan ulkona sataa lotisee kotoisasti ja on aika linnoittautua takaisin sohvannurkkaan kera läppärin ja kuvan ajanvietteiden. Lämpö on ihanaa, mutta kyllähän hommat hoituvat paljon tehokkaammin vähän huonommalla säällä – ainakin minun tapauksessani.
Desenion arvonta saatiin päätökseen ja onnekas voittaja arvottu. Arpaonni suosi tällä kertaa Syvältä-blogin Sannaa, laitan sinulle viestiä ensi tilassa, jotta taulut löytävät uuteen kotiin mahdollisimman pian! Muuten täytyy kiittää kaikkia teitä osallistujia, olipa hauskaa lukea teidän lemppareistanne. Äänet jakautuivat aika mukavasti eri julisteille, yhtä selkeää suosikkia onkin äänten perusteella mahdoton nimetä. Kollaasissa vilahtanut metsäjuliste, muut mustavalkoiset valokuvat sekä kartat taisivat kuitenkin olla suurimpia äänirohmuja.
Nyt on edessä uusi viikko ja uudet kujeet. Me jäädään odottelemaan rakennuslupaa, jospa tällä viikolla jo tärppäisi. Näiden lupa-asioiden kanssa tuntuu olevan nyt aikamoista säätöä, mutta tämä on jo toinen tarina, jääköön se tuonnemmaksi. Maanantaita ei viitsi aloittaa marisemalla. 😉 

Kivaa ja toivottavasti aurinkoista alkanutta viikkoa teille!

After the heat wave we got last weekend, it´s raining now and time to sit inside again. Actually this isn´t too bad either, it´s quite cozy to listen the rain with a cup of coffee, new magazine and a laptop. Have a nice week everyone!

Kommentit (6)

 1. Syvältä.Sanna.

  Jippijajeee 😀
  Ps. Upea valaisin.

  • maija

   Jei, onnea vielä! Laitapas vielä puhelinnumeroa mailitse tulemaan, niin paketti lähtee asap sinulle 🙂

 2. Irmastiina Ruusukummusta

  Pidetään peukkuja, että lupa tulisi tällä viikolla! Onnea Sannalle voitosta..:)

  • maija

   Peukut ja varpaat pystyyn ja ristiin! 🙂 Tästä ruljanssista olisi kyllä pari painavaa sanaa sanottavana, katsotaan viitsinkö avautua moisesta enemmänkin. Melkoisen kummallista toimintaa nyt paikallisilla lupaviranomaisilla..

 3. Villis

  Kun sateisena hetkenä kerkiät istua koneen ääreen, niin kurkkaatko myös spostisi, kiitos! Mukavia lepohetkiä mm. Asun -lehden parissa arkeesi, sitä itsekin tänään ahmin:)

  • maija

   Kurkattu, tulihan vastaus perille? Mukavia iltahetkiä sinnekin, tuo uusi Asun-lehti oli oikein mainiota kesälukemista 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *