SKARPPIA | SHARP & SIMPLE

Viime viikot ovat kuluneet melkoisen tiiviisti raksalla, kämpillä on oikeastaan käyty vain nukkumassa. Tällä viikolla palasin kesälomilta töihin ja toivoin arkirytmin tuovan tullessaan jonkinlaista säännöllisyyttä tähän koko touhuun. No, tämä viikko on ollut edellisten tapaan aika haipakkaa, mutta työpaikan seesteisiin maisemiin on ollut kiva palata. Kun kotona vallitsee kaaos, voi kauniista jutuista inspiroitua sentään työpäivän aikana – ja samalla hiukan haaveilla tulevan kodin sisustusjutuistakin.

Tuo Maire Gullichsenin valaisin on alkanut hiljalleen miellyttää silmää. Alkuun tuumasin, että valaisin on minulle vähän turhan mummo, mutta nyt alan ymmärtää klassisen muotoilun hienouden päälle. Itse yhdistäisin tuon raikkaiden modernien kalusteiden pariksi, kontrastit tuovat potkua suuntaan jos toiseen.

Myös tämän kuvan sävyistä tykkään kovin. Tumma sohva on vaihteeksi kivan skarppi ja ruskeanahkainen tuoli toimii loistavasti sen parina. Alla Sanninkin himoitsema Justin-matto, pari satunnaista jakkaraa sohvapöydän virkaa toimittamassa ja rennot tyyny- ja kirjakasat viihtyisyyttä tuomassa. Ihanan yksinkertaista kesän runsauden jälkeen.
Täytyy myöntää, että pysähdyn tuon tuolin ääreen ihan luvattoman usein. Se on kaunis kuin koru, ja näen sen elävästi jo meidän uudessa olkkarissa tai makkarissa… Täytynee lisätä haavelistaan taas yksi uusi rivi.
Summer holidays are over and this week it was time to get back to work. Due to renovation, I haven´t got much time to decorate at home but luckily my workspace is very inspiring. After all the light summer linens and flower patterns these simple, sharp forms and shades looks so fresh. Especially the combination of dark sofa and brown leather looks very tempting.
Kommentit (6)
  1. Kenen tuo nahkainen tuoli on ? On ihana.

    1. Tuo on By Lassenin uusi Saxe-tuoli. Kaunis tosiaankin!

  2. GIA / Coffee Table Diary
    13.8.2015, 20:39

    Ihana kokonaisuus! Jotenkin niin ajankohtasta, ja kuitenkin niin ajatonta <3

    1. Niinpä, yksinkertaisen klassista mutta silti ajassa kiinni olevaa. En usko, että tuollaiset yhdistelmät vanhenevat koskaan, ihan pienillä muutoksilla ne saa päivitettyä kulloiseenkin aikaan sopiviksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *