SISUSTUKSEN HAAVELISTA 2015

Haaveilu on kivaa, ja onneksi vieläpä ilmaistakin. Nyt sukelletaan hetkeksi tuohon maailmaan, sain nimittäin Coffee Table Diaryn Gialta mieluisan haasteen listata tämän vuoden haavehankintojani. Alunperin tämä haaste on peräisin Lady Mustavalkoisen näppäimistä.
 
Olen
päässyt nyt oman kodin sisustuksessa siihen pisteeseen, että uusia
välttämättömiä hankintoja ei ole tällä hetkellä juurikaan listalla. Toki
kaikenmoisia sisustushaaveita on aina ja tulee koko ajan lisääkin,
mutta mitään realististia hankintoja en ole sen kummemmin tälle vuodelle
suunnitellut – ainakaan toistaiseksi. Mutta jos puhutaan haaveista ihan
yleensäkin, olisi listani kärjessä tällä hetkellä ainakin seuraavia juttuja:
 

1. Viimeaikaiset haaveeni ovat kohdistuneet enemmänkin tiloihin kuin tavaroihin. Ihan ykkösenä haaveilen tilavasta keittiöstä, jossa olisi kunnolla tilaa kokkailla ja ruokailla. Korkea tila, valoisuus, pehmeät sävyt ja lankkulattia kuuluvat ehdottomasti tähän yhtälöön… Ehkä sitten joskus seuraavassa kodissa.
2. Valaisimet ovat heikkouteni ja haaveilenkin toistuvasti jostakin huikeasta designvalaisimesta. Olucen Atollo-valaisin on yksi niistä, valaisin on vähän ysäri mutta kuitenkin (tai ehkä juuri siksi) niin hieno. Tyylipuhdasta ja terävää muotoilua.

3. Olen jo aiemmin kirjoitellut ihastuksestani Asplundin Tati-sarjaan, siispä tämän sarjan tuotteet kuuluvat ehdottomasti ikuiselle haavelistalleni. Sohvapöydän tarvetta ei nyt juuri ole, mutta sarjan konsli- tai yöpöytäkään ei olisi ollenkaan hullumpi vaihtoehto…

4. Nikarin December-tuoli on vilahdellut blogini kollaaseissa aikaisemminkin, jokin tuossa yksinkertaisessa tuolissa vain viehättää. Parhaimmillaan tuoli on minusta tuolla tammirungolla ja konjakinvärisellä nahalla, niin ajaton yhdistelmä. Vaihtoehtoisesti myös jokin kevyt tanskalaisnojatuoli olisi ihan huippu, ne Wegnerit sun muut ovat kyllä vain niin upeita.

Minkälaisista sisustushankinnoista te haaveilette juuri nyt? Laitanpa haastetta nyt myös omalta osaltani eteenpäin ja haastan erikseen vielä Valkoisen Harmajan Suvin ja Modernisti Kodikkaan Kertun listailemaan omia lemppareitaan.

I was challenged to list some interior items I wish to have in this year. I am particularly dreaming of these things above – even though I actually don´t need anything right now. But despite of that dreaming is always fun, right?

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *