Blogit
Pihkala

SINISET LAKANAT | MIDNIGHT BLUE

Sininen väri jyllää nyt sisustustrendien huipulla ja lienee valloittanut monet sellaisetkin, jotka entuudestaan ovat väriä vähän karsastaneet. En ole koskaan ollut kirkkaan sinisen suuri ystävä, enkä totta puhuen ole sitä nytkään. Sen sijaan kaikki tummat, musteeseen ja petrooliin taittavat siniset ovat aina olleet suosikkejani, savuisen vaaleansinertävästä puhumattakaan.
Musteensiniset lakanat ovat jo hetken kummitelleet mielessäni, ja juuri nyt markkinoillakin olisi mistä valita. Tummansiniset pellavalakanat voisivat olla aika ihanat, toisaalta olen viime aikoina viehättynyt myös sileisiin, hienoihin puuvillalakanoihin. Tällä hetkellä molemmista löytyisi varmasti sopivaa väripalettiakin.
Siivoilin tässä viikonloppuna kaappeja ja bongasin niiden kätköistä vanhat yönsiniset tyynynpäälliset. Pussilakanoista ei ollut enää mitään tietoa, mutta värihimotustani sai testattua hyvin jo pelkkien tyynynpäällistenkin avulla. Ja ihan kivaltahan tuo tummempi väri näyttää vaihteeksi lakanoissakin, ehkä muuton yhteydessä voisikin laittaa muutamat vanhemmat lakanat jo kiertoon. Ja kipsuttaa sen jälkeen kauppaan bongailemaan näitä tummempia.
Mitäs te tykkäätte tummemmista lakanoista?
Midnight blue pillowcases in the bedroom. That dark color seems quite fresh for instace, maybe I should buy also some duvet covers in that color.

Kommentit (8)

 1. Irmastiina Ruusukummusta

  Sininen on ollut aina yksi lempiväreistäni…juuri tummana.

  • maija

   Tummansininen on kyllä hieno, ajaton väri. Vähän pehmeämpi vaihtoehto harmaalle tai mustalle, ja yhdisteltävissä kuitenkin melkein yhtä laajasti.

 2. Anne

  Minustakin ihan liian parjattu tämä nyt niin trendiksi nouseva 🙂 Mutta sitten kun katselen kotona ympärilleni niin totean – ei ole kuin yksi tyyny missä sinistä… ! Hyvältä näytti nuo siniset tyynyt.

  • maija

   No, eipä meilläkään ole sinistä kuin tyynyjen muodossa, mutta haaveilen kyllä vähän tummansinisestä sohvasta tai nojatuolista… Aikoinaan mietin kauan, verhoilenko Kilta-tuolini keltaiseksi vai tummansiniseksi. Keltainen voitti silloin. 🙂

 3. GIA / Coffee Table Diary

  Sykähdyttää tumma sininen täälläkin! 🙂 Tummat sävyt ja lakanat makuuhuoneessa on toiveissa ollut jo tovi. Päätin kuitenkin aloittaa huoneen tummennuksen maalaamisella tällä kertaa!

  • maija

   Tummat seinät ovat yhtä hyvä vaihtoehto! 🙂 Aivan ihania nekin.

 4. heidi raatikainen

  Kyllä tummat lakanat on kivat. Itse tykkään sekoittaa tummiin lakanoihin vähän jotain vaaleampaa mukaan niin tumma väri tulee tavallaan mehevämmäksi. Ja kunnon sininen seinä on kyllä upea. Hirveä tarve olisi itselläkin nyt saada johonkin huoneeseen vedettyä ronskisti sinistä. Royal blue vois olla sävy.

  • maija

   Sininen houkuttaa kyllä kaikissa muodoissaan juuri nyt… Seinälläkin väri on aivan ihana.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *