Blogit
Pihkala

SESONGIN KLISEISET | TULIP TIME

Harvassa ovat ne sisustusbloggaajat, joiden kuvissa ei tähän aikaan vuodesta vilahtele tulppaanikimppu jos toinenkin. Tulppaanisesongin alku on tuskin jäänyt keneltäkään huomaamatta, tulppaaniähkyä uhmaten minun oli silti pakko hankkia (ja vielä kuvata) omanikin. Jotain ihanaa näissä kevättä enteileilevissä kukissa on kaikesta kliseisyydestään huolimatta; ensimmäisestä kotiin kannetusta tulppaanikimpusta alkaa aina se virallinen kevään odotus.
Daniella Witten kuvista inspiroituneena asettelin tulppaanini maljakon sijaan Arabian vanhaan kulhoon, ne toimivatkin laakeassa kulhossa itse asiassa tosi kivasti. Matalat kukka-asetelmat ovat eniten mieleeni ihan jo käytännöllisyydenkin vuoksi; ne eivät blokkaa näkymiä sohva- tai ruokapöydällä ja näyttävät nätiltä kauempaakin katsottuna. Vielä kun tulppaanit tuosta vähän venähtävät, ne valuvat kauniisti kulhosta alaspäin. Kulhollinen kevättä pöydällä, mikäs sen parempaa.

It´s tulip time! I bought my first tulips and placed them into the large bowl instead of traditional higher vase. I like the way they swelter over the edge of the bowl, but think that they may look even better as the tulips get older and gain a bit more lenght.

Kommentit (10)

 1. Tiia / Black + White = Grey

  Onpa hauska idea tuo kulho :). Itsekin voisi joskus miettiä hieman out of the box, ja keksiä maljakon sijaan jonkin toisen tavan laittaa kukkaset esille :).

  • maija

   Joo, minustakin ne toimivat tuossa ihan kivasti 🙂 Useimmiten tosiaan minäkin olen laittanut tulppaanit vähän korkeampaan, kapoisempaan vaasiin, mutta jotenkin sellaiset korkeat kukkakimput ovat usein vähän tiellä ja kuvissakin ne tuppaavat törröttämään vähän hassusti. Toki ranskalaiset tulppaanit olisivat tuossa vielä kauniimpia, mutta niitä harvoin raaskii ostaa koko vadillista. 🙂

 2. Kristiina / Deko 133 -blogi

  Kyllähän tulppaanit kuuluvat tammikuuhun siinä missä villasukat jalkaan. <3 🙂

  • maija

   No niinpä, sitten vain kevättä odotellessa!

 3. Jasmiina K

  Jep, joka blogissa tulppaaneja, mutta sulla sentään niin eritavalla! Tykkään! 🙂

  • maija

   Heh, tulppaanivillitys on kyllä tarttuvaa lajia. Jotenkin nuo kukat ovat niin iso osa kevättalvea ja kevään odotusta, että niitä on pakko fiilistellä joka vuosi vaikka sitten vähän toiston uhallakin. 😀

 4. Mirka – Kauniit Neliöt

  Olen aina yhdistänyt tulppaanit myöhempään kevääseen (jonnekin pääsiäisen tienoille), ja miellän ne omassa mielessäni ehkä liian keväisiksi vielä tammikuulle… Mutta siis kauniille näyttävät siellä teillä ja kiva idea tuo kulho maljakkona!

  • maija

   Minä tuppaan innostumaan aina ekoista tulppaaneista ja hamstraan niitä heti tulppaanikauden alettua, taitaa olla jotain kevään kaipuuta talven keskellä… Tulppaanikauteni onkin sitten vähän pidempi, sillä pääsiäiseen ja maalis-huhtikuulle ne myös kuuluvat minusta ehdottomasti 🙂

 5. Helena ja Blackie The Cat

  No täytyy myöntää, "kimpun osto ja asettelu" on ollut mielessä. No vaihtelua postauksiin tulee ainakin asettelussa 🙂 Lamppusi on tosi cool! Sekin.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  • maija

   Heh, joo tulppaanikimppu ei kieltämättä taida olla se kaikista persoonallisin valinta, mutta ihanahan se on joka tapauksessa. Ja voi sitä persoonallisuutta ja vaihtelua tuoda sitten asettelulla lisää. 😀

   Kiitos, mä tykkään myös lampusta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *