SEESTEISIÄ SÄVYJÄ

Makuuhuonessa nyt: haalean seesteisiä sävyjä ja paljon valkoista, jopa valoakin löytyy harmaista päivistä huolimatta. J.F. by Finlaysonin pellavalakanat* ovat nousseet ihan ehdottomiksi suosikeiksi, melkeinpä en muissa nukkuisikaan. Sekä lakanoiden tuntu, että siniharmaa väri ovat täydelliset.

Sinertävä sävymaailma saa jatkoa senkillä laventelin muodossa. Haaveilen matkasta Etelä-Ranskaan, mutta ainakin tällä hetkellä täytyy tyytyä lainehtivien laventelipeltojen sijaan vähän pienemmän mittakaavan juttuihin. Huumaava tuoksu toki välittyy jo tästäkin. Kastehelmituikku on lahja ystävältä, tykkään juuri nyt kovasti sen herkästä muotoilusta.

Mayn-korini on tällä hetkellä käytössä makkarissa, siihen on näppärä pudottaa iltaisin kerran käytetyt vaatteet. Yleensä ne tuppaavat meillä helposti ajelehtimaan pitkin lattioita, nyt tila pysyy heti siistimpänä, kun vaatteet eivät loju pitkin poikin. Koriin mahtuu kätevästi päiväpeittokin, tosin useimmiten iltaisin ryttään sen vain sängyn päätyyn.

Jos tästä sateesta pitää keksiä jotain hyvää, niin ainakin kotihommat tulevat tehtyä, kun aurinko ei houkuttele ulkoilemaan. Tänään siivosin huolella yläkerran, nyt on mukava mennä nukkumaan raikkaaseen tilaan ja puhtaiden lakanoiden väliin. Vielä hyvä kirja käteen ja sateen ropinaa taustamusiikiksi, eihän tämä hullumpaa näinkään ole. Toivottavasti silti huomenna olisi edes vähän mukavampi sää, niin uskaltautuisi vähän ulkosallekin. Peukut pystyyn kaikkien lomalaisten puolesta.
*tuote saatu bloginäkyvyyttä vastaan
The weather is really poor here in Finland, I´ve spent my vacation so far inside since it´s raining all the time. But hey, let´s be positive, now I have time and possibility to do all unfinished chores like cleaning up and arranging the house. 😉 Today I cleaned up our upstairs, can´t wait to jump into my favourite linen sheets from Finlayson with a good book in my hands and sound of rain as background music. Actually not so bad at all, right?
Kommentit (14)
 1. Siimeksessä Minttu
  24.6.2014, 21:40

  Kivan näköistä, raikasta! Puhdas koti ja puhtaat lakanat on kyllä parasta arjessa 🙂 ihana tuo combonibili yöpöytänä, itsellänikin roikkuu ostoslistalla. Onkohan kolmilokeroinen liian korkea? Tuo näyttää juuri sopivalta. Mukavaa viikkoa!

  1. Kiitos! Puhtaat lakanat on kyllä yksi suurimmista arjen iloista, se tunne kun sujahtaa puhtaiden, vähän viileiden lakanoiden väliin <3

   Kolmilokeroinen ei mun mielestä ole liian korkea, mutta omaan makuuni se on muuten ehkä vähän pikkuinen. Mä tykkään pitää yöpöydällä vähän tavaraa, käsirasvaa, kirjaa ja sellaista, ja siihen kapeampaan 3-osaiseen ei kauheasti mahdu mitään. Se toimii toki hyvin pienessä tilassa oikein hyvin mutta jos tilaa on, niin ottaisin tämän halkaisijaltaan isomman mikä meilläkin on 🙂 Se on ison sängyn vierelläkin ehkä inan sopusuhtaisempi…

 2. Harmoonista, sopivan uneliasta makuuhuoneeseen.

  1. Makuuhuoneessa saa mustakin olla sellainen levollisen harmoninen tunnelma, ikään kuin unikin tulisi paremmin sellaisessa ympäristössä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *