Blogit
Pihkala

Saunatuvassa

Viikonloppuna oltiin taas tapamme mukaan saunassa ja tajusin siinä samassa, että saunatupa oli unohtunut ihan täysin kesäiseen asuunsa. Kukkatyynyt helottivat sohvalla ja siivottukin oli ties koska viimeksi. Siitä nakki napsahtikin seuraavalle päivälle, sunnuntaina siivoilin ja laitoin tupaa vähän talvikuntoon. Putsasin koko kesän ulkona palvelleet Mastersit ja toin ne talvisäilöön sisälle. Rähjääntynyt laventelikin on kesän peruja, epätoivoinen yritys saada kasvi säilymään talven yli ruukussa. Kaivoin taljat esiin lämmikkeiksi ja vähän talvisemmat tekstiilit käyttöön, toistaiseksi ei kuitenkaan mitään jouluista vielä.
Inhoan noita tuvan levyseiniä, ne ovat edellisen asukkaan laittamia eivätkä oikein pelaa yhteen vanhan tunnelman kanssa. Tekisi niin mieli paneloida koko koppi tai iskeä seinään jotain Morrisin tapettia, mutta kun niitä muitakin hommia olisi… Toistaiseksi täytyy vain tyytyä tähän ja yrittää maskeerata seinät paremmiksi hyllyillä ja tauluilla, joita onkin jo kertynyt aikamoinen kollaasi. Näillä mennään, ainakin toistaiseksi.

Kommentit (4)

 1. Murkinamasu

  Morrisin tapetit ovat ihanimpia! Itse teetäsin tyynyjä pahimpaa morris-kuumeeseen. En osannut päättää tapettia, joten tyynyjä oli helpompi teettää, koska se ei ole ihan niin pysyvä ratkaisu. Yhdistelemällä muihin tyynyihin saa aina uusia vaihtoehtoja. Voisitko tehdä postauksen Morrisin suosikkitapeteista ja -kuoseista?

  • maija

   No ne ovat kyllä ihania! Tyynyillä saa tosiaan helpotusta pahimpaan Morris-kuumeeseen, mutta kyllä ne tapetitkin kutkuttavat edelleen…:)

   Voisinkin tehdä tuollaista postausta jossakin välissä, kiitos vinkistä!

 2. Marjukka/Nuapurissa

  Minun mielestä tuolla on niin kovin kaunista. Ainakaan kuvien välityksellä seinät eivät näytä ollenkaan pahalta!

  • maija

   No kiitoksia. Kuvista ei ehkä ihan välity se kokonaiskuva, huoneessa levyseinät tuntuvat vaan jotenkin aika kolkoilta… Tuolla saisi olla mieluusti sellainen vähän vanhanaikaisempi ja pehmeämpi tunnelma 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *