Blogit
Pihkala

Saunapäivä

Laittelin tässä juuri saunaa lämpeämään. Sen sytyttäminen ottaa aina aikansa; puiden hakuun, padan täyttämiseen ja muuhun menee aina tovi ja tulenteko kahteen pesään voi joskus viedä hetken – ainakin minulta. Toisinaan sitä kaipaa lämmitystä ihan vaan napin painalluksella, useimmiten ei. On elävässä tulessa kuitenkin se oma tunnelmansa, ja ne löylytkin ihan toisenlaiset.

Sytyttelin muutaman lyhdynkin terassille, on niin kiva mennä saunaan, kun piha on kauniisti valaistu. Nyt vaan odotellaan miestä töistä kotiin, toinen painaa aika pitkää päivää välillä. Taidanpa mennä kurkistamaan vielä saunan tilanteen ja lisäilemään vähän puita tässä odotellessani. Ulkonakin on aika komea ilma, hyytävän kylmä mutta miten kirkas ilta.

Ai niin – piti vielä kehumani teille tuota l´Occitanen suihkuöljyä, aivan mahtava tuote. Se jättää kuivahtaneen talvi-ihon ihanan pehmeäksi, ei kuitenkaan yhtään rasvaiseksi. Käytän aika vähän kosmetiikkaa, siksi on kiva joskus panostaa muutamaan hyvään tuotteeseen, se jos mikä on arkipäivän hemmottelua.

Kommentit (6)

 1. Miimma M

  Työläämpi mutta niin paljon kodikkaampi ja tunnelmallisempi. Rentoutuukin ihan eri tavalla.

  • maija

   Niinpä, elävässä tulessa on todella se oma juttunsa.

   Kommenttisi oli muuten jostain syystä ohjautunut suoraan roskapostilootaan jonka älysin tarkistaa vasta nyt, siksi sitä ei heti näkynyt…

 2. Riikka – Hunajaista

  Mulla on myyös tota suihkuöljyä ja tosiaan rutikuiva iho kiittää!

  • maija

   Jep, tuo on kyllä ihan parasta!

 3. KATJA/ NEOVIA HOUSE

  Mukavia kuvia – tekee heti mieli saunoa :). Ylimmässä kuvassa varsinkin on ihanan hämyinen ja houkutteleva tunnelma!

  • maija

   Kiitos! hämärässä saunassa oli aikas haastavaa ottaa kuvia, kiva jos sain tunnelman välitettyä 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *